Zo ziet Logan Paul’s miljoenen vermogen en crypto portfolio eruit

Louise de Graaf


Wellicht heb je het een en ander meegekregen van de bokswedstrijd tussen YouTube bekendheid Logan Paul en MMA-vechter Dillon Danis. De wedstrijd resulteerde in chaos en een diskwalificatie voor Danis. Beide vechters zullen er hoe dan ook een leuk zakcentje aan hebben overgehouden.

Logan Paul is eigenlijk niet te missen op sociale media. Om de zoveel tijd weet hij zichzelf weer in de schijnwerpers te zetten. Ditmaal dus met de bokswedstrijd tegen Danis. Maar wat is eigenlijk het vermogen van Logan Paul? We zoeken het uit.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Logan Paul’s boks en worstel escapades

Zoals gezegd is Logan Paul bekend van zijn YouTube kanaal. Inmiddels houdt hij zich echter vooral bezig met worstelen en boksen. De laatste jaren zijn de bokswedstrijden tussen bekendheden grote publiciteitsstunts waarbij heel veel geld wordt binnengehaald.

Hoewel de schattingen uiteenlopen, wordt het vermogen van Logan geschat op $245 miljoen. Een groot deel hiervan komt van zijn YouTube activiteiten, en zijn boks- en worstel inkomsten. Zo tekende Paul in februari dit jaar een contract bij de Amerikaanse worstelorganisatie WWE. Naar schatting zal dit hem jaarlijks tussen de $5 en $15 miljoen opleveren.

In het verleden nam Paul het in de boksring al op tegen YouTube collega KSI en tegen bokslegende Floyd Mayweather. Bij beide gevechten verdiende Paul naar schatting ongeveer $5 miljoen aan kijkersopbrengsten. Dat hij met zijn gevecht tegen Danis afgelopen weekend een vergelijkbaar bedrag opstrijkt is niet onwaarschijnlijk. Dit is echter niet bevestigd. Wel is zeker dat hij er een zeer leuk bedrag aan verdient.

Crypto en andere inkomsten van Logan Paul

$58 miljoen van Paul’s vermogen zit in vastgoed. Zo zou hij in totaal vijf huizen hebben waarvan eentje in de Amerikaanse staat Ohio $25 miljoen waard is. Ook heeft hij meerdere luxe auto’s met een totale waarde van enkele miljoenen dollars. Hij bezit ook nog twee luxe jachten.

Tijdens de crypto bullrun van 2021 investeerde Paul openlijk in crypto en NFT collecties. De totale waarde van zijn crypto-investeringen is echter onbekend. Aangezien NFT’s over het algemeen een stuk minder waard zijn dan een paar jaar geleden, zal dit flink tegenvallen voor Paul.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment