Zeldzaam koerspatroon gespot door crypto insiders

Louise de Graaf


In dit artikel presenteren we een grondige analyse van cosmos (ATOM), direct uit onze prestigieuze Premium omgeving voor leden. Heb je nog geen ATOM in je bezit? Mooi! Dan valt er nog veel te leren. Onze analisten, gewapend met een scherpe blik op de markt, analyseren wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun eigen handelsplannen met onze leden, een service die dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt gewaardeerd.

Cosmos biedt een interoperabel ecosysteem van blockchains, waardoor verschillende netwerken effectief kunnen samenwerken. Let wel, dit is géén financieel advies, maar een inkijk in de handelsplannen van onze analisten.

Technische analyse cosmos (ATOM) koers

Recentelijk hebben de analisten van Crypto Insiders een nieuwe analyse voor ATOM vrijgegeven in de Premium omgeving. Hierbij belichten zij het volgende:

“De recente bewegingen in de ATOM koers hebben analisten en investeerders op het puntje van hun stoel gebracht. Na een flitsende start vanuit onze groene koopzone, heeft ATOM enkele dagen van daling ervaren. Dit onderstreept precies waarom het soms raadzaam is om, zelfs tijdens een opwaartse beweging, gedeeltelijk winsten veilig te stellen.

Hoewel de koers een duik heeft gemaakt, lijkt deze steun te vinden in de groene koopzone rond de $6,80. Hier anticiperen we op een hernieuwde opwaartse beweging.

Interessant genoeg, wijst de huidige koersvorming mogelijk op een zeldzaam ABCDE Elliott Wave patroon. Mocht dit patroon zich inderdaad vormen, dan stellen we ons vizier af op een kortetermijndoel van $7,70. Hoewel we bij dit niveau een correctie verwachten, blijft het algemene sentiment op ATOM over de lange termijn positef.”

Deze analyse is op 4 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Met een eToro account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten kunnen handelen zonder fees (handelskosten). Registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment