Worldcoin crypto stijgt 240% in 2 weken, bereikt opvallende mijlpaal

Louise de Graaf


Worldcoin (WLD) heeft zich de afgelopen tijd onderscheden als de opvallende ster op de cryptomarkt. De crypto van ChatGPT oprichter Sam Altman, die in juli vorig jaar gelanceerd werd, is de afgelopen week de grote uitblinker op de markt en staat ook vandaag weer meer dan 40 procent in de plus. De koers staat momenteel een indrukwekkende 240 procent hoger dan 2 weken terug.

Tegelijkertijd heeft het aantal dagelijkse gebruikers een grote mijlpaal bereikt. In dit artikel nemen we uitzonderlijke prestaties van het controversiële crypto project onder de loep.


2 crypto ineens razendpopulair, verslaan ETH en SOL in volume op Bitvavo

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Worldcoin crypto stijgt als een raket

Twee weken geleden bevond de koers van worldcoin zich nog om en nabij de 2,20 dollar. Na een langzame klim voor enkele dagen werd vorige week maandag een grote opwaartse trend ingeluid.

Na steeds hogere hoogte- en dieptepunten overschreed worldcoin gisteren zijn in december gevestigde all-time high van zo’n 4,78 dollar. De koers bereikte een absolute top van bijna 6,43 dollar, waarna een lichte correctie plaatsvond.

Het bleek echter niet het einde te zijn van de imponerende rally. Ook vandaag is worldcoin namelijk hard de lucht in geschoten, waardoor nieuwe recordhoogtes bereikt zijn.

Op het moment van schrijven komt de koers uit op 7,58 dollar, 42,40 procent hoger dan 24 uur geleden.

Dit betekent dat worldcoin nu ruim 244 procent is gestegen in slechts 2 weken tijd. Geen enkele andere top 100-cryptomunt komt enigszins in de buurt van deze indrukwekkende cijfers.

Meer dan 1 miljoen dagelijkse gebruikers

Niet alleen de koers heeft een fenomenaal pad afgelegd. De algehele adoptie van het project is namelijk flink toegenomen de afgelopen maanden.

Worldcoin zet irisscanners in om mensen in de digitale ruimte te kunnen onderscheiden van robots. Ondanks de enorme berg kritiek dat het al sinds de lancering over zich heen krijgt, nemen de wereldwijde gebruikersaantallen fors toe.

Afgelopen zaterdag liet het project op sociale mediaplatform X weten dat de World App nu meer dan één miljoen gebruikers telt.

De adoptie is de laatste maanden enorm toegenomen. In november maakten namelijk slechts 100.000 mensen gebruik van de app.

De World app ondersteunt de creatie van een World ID, waarmee gebruikers hun menselijkheid kunnen bewijzen.


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment