weerstand rond $0,74 te sterk

Louise de Graaf


Fantom (FTM), een snelgroeiend blockchain-platform bekend om zijn hoge snelheid en lage transactiekosten, staat vandaag in de schijnwerpers.

We onderzoeken de koersverwachting voor FTM, met inzichten uit onze Discord omgeving waar regelmatig diepgaande analyses en live-streams worden gedeeld.

Technische analyse fantom (FTM) koers

Fantom is onlangs hard gedaald en het lukt de FTM koers nog niet om te herstellen. De weerstand lijkt vooralsnog te groot, legden de analisten onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“FTM heeft na een flinke daling moeite om te herstellen. De koers is niet in staat geweest om boven de $0,74 te klimmen en zakte vervolgens verder terug.

 

Deze prijs fungeert nu als weerstand, en het lijkt erop dat FTM opnieuw de bodem rond de $0,57 zal opzoeken om daar liquiditeit te verzamelen. We verwachten dat deze bodem getest wordt, wat ruimte zou kunnen scheppen voor een mogelijke hernieuwde stijging.

 

De $0,74 wordt dan opnieuw de belangrijke horde die de koers moet nemen. Als dit lukt, kunnen er aanzienlijk hogere prijsniveaus in het vooruitzicht liggen. Voorlopig blijft het echter afwachten hoe de crypto zich zal ontwikkelen.”

Datum analyse: 18 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/WjSpMVRk/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 71Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment