Waarom de bitcoin koers kan knallen naar recordhoogte van $69.000

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC), de cryptocurrency die een revolutie teweegbracht in de financiële wereld, staat centraal in deze analyse. We concentreren ons op de koersverwachting voor BTC voor de nabije toekomst met inzichten uit onze Premium omgeving.

Geïnteresseerd in verdieping of heb je vragen? Met slechts 1 euro krijg je de eerste 30 dagen toegang tot onze exclusieve Premium omgeving waar je vragen kunt stellen aan analisten en kunt leren van meer dan 1.500 actieve leden. Onthoud: onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Bitcoin zit de afgelopen dagen flink in de lift. De analisten van Crypto Insiders hebben daarom weer een nieuwe update gedeeld in de Premium omgeving.  Hierin zeiden zij het volgende:

“Sinds de laatste dieptepunten zien we een patroon dat aangeeft dat de prijs waarschijnlijk verder zal stijgen. Dit patroon, bekend als het 12345 Elliott Wave patroon, laat zien hoe de prijs in waves beweegt over een langere periode.

 

Op dit moment zitten we midden in een sterke opwaartse wave, de derde wave, die we verwachten binnenkort af te ronden rond de huidige prijs. Daarna verwachten we een kleine daling als een soort pauze in de markt, voordat de koers weer omhoog gaat. Deze daling zou de prijs naar ongeveer $52.000 kunnen brengen, waar mogelijk een consolidatie zal plaatsvinden.

 

Deze consolidatiefase zien we als een springplank voor verdere opwaartse bewegingen, die de interne structuur van de huidige Elliott Wave cyclus zullen afronden. Met het vizier gericht op de horizon, stellen we de all-time high van $69.000 als ons uiteindelijke doel.”

Datum analyse: 27 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ibsGzZzL/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Aanbieding: eerste 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 238Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment