Waarom bitcoin correctie gezond is en deze altcoins hard kunnen stijgen

Louise de Graaf


Dag allemaal, ik ben onlangs weer diep in de markt gedoken. Met de recente correctie van bitcoin (BTC) en de opkomst van enkele veelbelovende altcoins, is er weer veel om over te praten.

De markt is constant in beweging waardoor het essentieel is om scherp te blijven en kansen te grijpen wanneer deze zich voordoen.


🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto

De bitcoin correctie: een gezonde adempauze

Recent heeft bitcoin een kleine correctie ondergaan, iets wat ik zie als een natuurlijk en gezond proces binnen de crypto markt.

Deze correcties zijn essentieel voor de stabiliteit van de markt op de lange termijn. Ze bieden een adempauze, waardoor de markt zich kan voorbereiden op toekomstige groei.

Met een daling van ongeveer 12%, is het belangrijk om te onthouden dat dergelijke schommelingen normaal zijn in de volatiele wereld van crypto: “We kunnen niet alleen maar omhoog gaan,” zoals ik vaak zeg, en “hoe harder we omhoog gaan, hoe harder je dus ook weer omlaag gaat.”

Twee veelbelovende altcoins: DOVI & KLV

In deze video richt ik mijn aandacht ook op twee bijzonder interessante altcoins: DOVI (DOVI) en klever (KLV).

Beide munten tonen een aanzienlijke potentie voor groei. Zowel DOVI als KLV tonen tekenen dat ze in een accumulatiefase zitten en zich voorbereiden op een aanstaande uitbraak. Het is mogelijk dat een van deze munten met maar liefst 35x kan stijgen.

Daar is wellicht wat meer onderzoek voor nodig. Ik heb toegegeven deze munten alleen beoordeeld met een technische analyse op basis van de koersgrafieken. De grafieken tonen echter veel potentie.

Het is altijd belangrijk om eerst goed onderzoek te doen. Daarom nodig ik jullie uit om mijn nieuwste video te bekijken waar ik de markt en koersen analyseer.

Zo kunnen we samen de markt navigeren en de beste kansen ontdekken. Deze video wil je dus niet missen!


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in maart €20,- gratis crypto

Join de “de Bitcoin Consultant” community

John sluit zijn video’s altijd af met “happy trading”. Want dat is wat hij voor traders doet: hij maakt de moeilijke materie begrijpelijk middels de Youtube video’s en cursusaanbod waardoor traden een “happy” onderneming wordt. Duizenden hebben zijn cursussen al gevolgd en je kunt hier beginnen met de gratis kennismakingscursus. Naast de wekelijkse video’s kun je ook meer updates krijgen in zijn gratis Telegram.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment