verdere stijging verwacht voor solana

Louise de Graaf


In dit artikel bieden we een technische analyse uit onze Premium omgeving van solana (SOL), een blockchain-platform dat bekend staat om zijn snelle transacties en schaalbaarheid. De analisten van Crypto Insiders onderzochten de recente koersbewegingen en delen hun toekomstige koersverwachtingen voor SOL, wat essentieel kan zijn voor je handelsbeslissingen.

Voor diegenen die na het lezen van dit artikel verdere verdieping zoeken, is onze Premium omgeving beschikbaar. Voor slechts €1 krijg je 30 dagen toegang tot uitgebreidere analyses en kun je interactie aangaan met onze analisten en mede-investeerders.


🔔 Vandaag: €56 goud gratis

Technische analyse solana (SOL) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe analyse voor SOL gedeeld na de enorme stijging die we hebben gezien. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Het ziet er goed uit voor SOL! We zijn zeer enthousiast, oftewel extreem ‘bullish’ – wat betekent dat we verwachten dat de koers verder zal stijgen.

 

De technische analyse laat zien dat alle belangrijke niveaus doorbroken zijn en we nu middenin een impulsieve derde wave van een grotere cyclus zitten. Dit is een sterk teken dat de prijs nog verder omhoog zal gaan. We richten ons op targets van $63,70 en zelfs $79 op de langere termijn.

 

De manier waarop het Elliott Wave patroon zich vormt in de grotere tijdscyclus bevestigt onze positieve kijk. Een ander positief teken is dat we nog geen ‘divergence’ op de Relative Strength Index (RSI) zien op de dagelijkse grafieken – dit onderstreept nog eens hoe sterk deze bullish trend is.

 

Kortom, voor de nabije toekomst houden we onze blik naar boven gericht en verwachten we dat SOL zijn indrukwekkende opmars voortzet.”

Datum analyse: 11 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/b2SK4QBM/

Even tussendoor: een gouden kans

Te midden van de economische onzekerheid en de stijgende waarde van Bitcoin en goud, biedt Crypto Insiders in samenwerking met GoldRepublic een unieke actie: investeer 100 euro en ontvang 1 gram goud gratis, ter waarde van circa 60 euro. Een perfecte kans om met voordeel je beleggingsportfolio uit te breiden.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze Premium omgeving vind je uitgebreide handelsplannen met alle laatste updates. Als Premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment