VeChain (VET) verlaat groene zone en start opmars naar hogere prijzen

Louise de Graaf


VeChain (VET), een blockchain-platform dat zich richt op het verbeteren van supply chain management, is de focus van deze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor VET, ondersteund door inzichten uit onze Discord community waar we regelmatig analyses en live-streams delen.

Technische analyse vechain (VET) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een groene koopzone getekend voor VET waar zij hun positie hebben uitgebreid. Zij verwachten namelijk vanaf hier een nieuwe opwaartse beweging, legden ze onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“VET is onlangs uit zijn groene koopzone gestegen naar de eerste blauwe zone rond de $0,043. Deze groene zone is waar wij persoonlijke onze positie hebben uitgebreid.

 

Mocht VET standhouden en door de blauwe zone breken, dan is onze eerste uitkijk de volgende blauwe zone rond de 100% Fibonacci-niveau, ofwel op de $0,065. Het is echter mogelijk dat weerstand eerst nog wat te groot is in de blauwe zone en de koers terugvalt naar de groene zone.

 

We houden de bewegingen nauwkeurig in de gaten en plannen actie zodra de koers bevestigt boven de blauwe zone te blijven. Een stabiele beweging hierboven kan ons signaal zijn voor een bullish trend naar het volgende doel. Voorlopig ziet het er goed uit voor VET”

Datum analyse: 24 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ryb1VMJb/

 

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 109Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment