VeChain (VET) valt terug naar cruciale zone, kan hieruit sterk stijgen

Louise de Graaf


VeChain (VET), een blockchain-platform dat zich richt op het verbeteren van supply chain management, staat vandaag in de schijnwerpers.

We onderzoeken de koersverwachting voor VET, gesteund door inzichten uit onze Discord community waar regelmatig updates en live-streams worden gedeeld.


Fantom (FTM) bereidt zich voor op nieuwe stijging, maar correctie loert

Technische analyse vechain (VET) koers

VeChain maakte gisteren wederom een duik terug in de groene zone van de analisten van Crypto Insiders. Zo lang de koers standhoudt in deze zone er nog weinig zorgen om te maken, legden de analisten onlangs als volgt uit in de Discord groep:

‘Zoals we al eerder voorspelden, heeft de koers van VET een daling gemaakt terug naar de groene koopzone rond de $0,04. We gaven al aan dat dit niet noodzakelijkerwijs een slecht teken zou zijn, zolang de koers steun zou vinden in deze zone.

 

Dit lijkt inderdaad het geval te zijn geweest en we zien nu dat VET hier wederom steun kan vinden. Het huidige Elliott Wave patroon houdt in stand en mogelijk ligt een explosieve stijging in de vorm van een derde wave in het verschiet.

 

Onze eerstvolgende doelen zijn gesteld op de blauwe zone bij de 100% fibonacci rond de $0,0666, en daarna kijken we naar de $0,085. Kortom, VET ziet er op dit moment goed uit en we verwachten dat de koers binnenkort weer kan stijgen.”

Datum analyse: 11 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/I8PtClxB/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 1.489Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment