VeChain (VET) koers kan vanuit ‘imbalance’ zone weer sterk stijgen

Louise de Graaf


VeChain (VET), een blockchain-platform dat zich richt op het verbeteren van supply chain management, staat vandaag in de schijnwerpers.

We onderzoeken de koersverwachting voor VET, gesteund door inzichten uit onze Discord community waar regelmatig updates en live-streams worden gedeeld.

Technische analyse VeChain (VET) koers

Vechain heeft wat momentum verloren doordat de gehele cryptomarkt wat onzeker begint te worden. De analisten verwachten daarom dat VET eerst nog iets dieper kan dalen voordat de koers weer stijgt. Dat legden ze onlangs als volgt uit:

“VET heeft een tijdlang goed standgehouden in en boven de groene koopzone die we tussen de $0,035 en $0,04 hadden vastgesteld. VET lijkt echter aan kracht te verliezen en is ondanks meerdere pogingen niet overtuigend uit de groene zone gestegen of de gestelde doelen bereikt.

 

Daarom denken we dat VET op zoek zal gaan naar extra liquiditeit onder de huidige groene zone, die nodig is om de energie voor een stijging te verzamelen. De ‘imbalance’ zone net onder de golden pocket, tussen de $0,033 en $0,035, ziet er momenteel veelbelovend uit.

 

We zullen deze zone nauwlettend in de gaten houden voor tekenen die wijzen op een aanstaande opwaartse beweging.”

Datum analyse: 18 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/U8WNDIaB/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 49Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment