Updates over de prijzen van BorroeFinance, Polygon en BNB

Louise de Graaf


Probeer je de trends op de cryptomarkt bij te houden? Binance Coin (BNB) lijkt de eerste te zijn die een bearish traject ingaat na een algemene bull run in de cryptomarkt. Slimme cryptobeleggers kijken naar BorroeFinance ($ROE) aan het einde van de tweede voorverkoopfase. Lees verder om te zien wat experts zeggen over deze tokens.
>>KOOP NU $ROE TOKENS<<


šŸ“ˆ Bitcoin verdienen? Eenvoudig vanuit huis, geen technische kennis nodig!

  • Advertentie
  • Rollman Mining

$ROE rondt tweede voorverkoopfase af

Crypto-experts geloven dat investeerders kunnen weten of een nieuw project zal slagen door te kijken naar de voortgang in de vroege stadia. Met deze standaard doet BorroeFinance ($ROE) het erg goed na het succesvol ophalen van $1,45 miljoen in de eerste fases.

BorroeFinance is een AI-gestuurde financieringsmarktplaats waar web3 content creators direct geld kunnen ophalen door toekomstige digitale inkomsten tegen gereduceerde prijzen te verkopen aan ondersteunende gemeenschappen.
Momenteel wordt $ROE verkocht voor $0,015 in de tweede voorverkoopfase, die voor 90,47% voltooid is.

Wanneer $ROE zijn volgende voorverkoopfase ingaat, zal het met 16,7% stijgen en verkocht worden voor $0,0175. Tegen zou BorroeFinance naar eigen zeggen de web3-industrie aanzienlijk zal beĆÆnvloeden.

>>KOOP NU $ROE TOKENS<<

MATIC whales voeden prijsstijging in Q4 2023

Volgens cryptoanalyseplatforms zoals Santiment en IntoTheBlock heeft Polygon het aantal transacties van $100.000 en meer aanzienlijk verhoogd. Santiment rapporteert dat wallets met tussen de 100.000 en 10 miljoen Polygon tokens een extra 42,88 miljoen tokens hebben verzameld sinds 24 oktober en een recordaantal van 161 transacties hebben uitgevoerd. Voor de context: elk van deze transacties is $100.000 of meer waard.

Als gevolg van deze walvisactiviteit noteerde Polygon een stijging van 27,13% in de tweede week van november. Voor de duidelijkheid, MATIC werd op 7 november verkocht voor $0,7305. Een week later steeg MATIC en werd het verhandeld voor $0,9348. In tegenstelling tot BNB, zeggen analisten dat MATIC $1,25 zal bereiken voordat 2023 eindigt als gevolg van massale koopactie door walvissen en institutionele beleggers.


šŸŽ Deze week: Handel je eerste ā‚¬10.000 in crypto helemaal gratis

Binance Coin verliest bullish momentum in november

Binance, de beste cryptocurrency exchange ter wereld, hield onlangs zijn Blockchain Week in Istanbul op 8 en 9 november.
Tijdens het evenement spraken crypto-experts zoals Richard Teng over de toekomst van Binance Coin als een native token en de mogelijkheid om een solide wereldwijd web3-ecosysteem op te bouwen dat plaats biedt aan miljoenen nieuwe DeFi-projecten.

Ondanks het optimisme rond Binance Coin was Binance Coin een van de eerste altcoins die bullish momentum verloor in Q4 2023. BNB daalde van $250,88 naar $247,66 in de tweede week van november en verloor 1,13%.
Sommige analisten geloven dat BNB een bandbreedte van $ 240 tot $ 250 zal handhaven tot december 2023. Slimme beleggers kopen nu $ROE in plaats van BNB voor ROI in 2024.

Lees hier meer over BorroeFinance $ROE:
Bezoek BorroeFinance Presale | Word lid van de Telegramgroep | Volg BorroeFinance op Twitter

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment