Unieke wiskundige crypto-handelsstrategie levert Thomas 170% winst op

Louise de Graaf


Crypto handelen kan voor velen een bron nogal overweldigend zijn, vooral door de forse schommelingen in de koersen. Om consistent winstgevend te handelen is het onder andere belangrijk om emoties los te kunnen laten. Makkelijker gezegd dan gedaan. De Franse cryoto-liefhebber Thomas Vasseur, die zichzelf ook wel ‘algo-quant’ expert noemt, gebruikt wiskundige modellen om tot mooie winsten te komen.

Zijn onderscheidende benadering heeft hem over de afgelopen 2 jaar al een rendement van bijna 170% opgeleverd. Op het handelsplatform eToro, dat wereldwijd gebruikt wordt door meer dan 30 miljoen mensen, is het mogelijk om Thomas’ strategie te volgen en zelfs klakkeloos over te nemen.

Copy Trading komt niet overeen met beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

Crypto en aandelen handelen op basis van data

Gefascineerd door getallen en algoritmes, heeft Thomas zich toegelegd op kwantitatieve analyse. Hij gebruikt geavanceerde wiskunde en computervaardigheden om de financiële markten te doorgronden. Zijn focus ligt voornamelijk op crypto, alhoewel hij ook handelt in diverse aandelen.

Ethereum (ETH) is momenteel veruit zijn grootste openstaande positie. Andere populaire cryptomunten waar hij zich nu dagelijks mee bezighoudt zijn onder andere avalanche (AVAX), solana (SOL), cardano (ADA) en ripple (XRP).

Bekende aandelen die hij momenteel vasthoudt zijn bijvoorbeeld Coinbase (COIN), Microsoft (MSFT) en ASML (ASML).

In tegenstelling tot de meeste andere handelaren, die vertrouwen op hun eigen ervaring, kennis en intuïtie, leunt Thomas op wiskundige modellen, statistische analyse en dataverwerking. Hij omschrijft zichzelf als een expert in het ontwikkelen van handelsalgoritmes die data gebruikt om marktbewegingen te voorspellen en erop te reageren.

169,44% winst: volgen en kopiëren

Thomas’ aanpak heeft hem dit jaar al een winst van bijna 60 procent in zijn gestoken. Over de afgelopen 2 jaar heeft hij al een rendement van 169,44% binnengesleept.

Met zijn unieke strategie probeert hij de markt te verslaan en de komende bullmarkt meer winst te behalen dan door het simpelweg vasthouden van cryptovaluta.

Zijn aanpak is echter niet bepaald toegankelijk voor jan en alleman. Op handelsplatform eToro kun je echter zonder enige moeite zijn strategie overnemen. Op het populaire platform kun je namelijk Thomas, en duizenden andere handelaren, volgen en de transacties kopiëren. Door een gratis account aan te maken, kun je zelf de mogelijkheden verkennen.


eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn. eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment