Twee crypto die op korte termijn flink kunnen dalen in februari

Louise de Graaf


Recent hebben we enkele interessante ontwikkelingen waargenomen in de grafieken die onze analisten hebben gedeeld in onze Premium omgeving. Ditmaal richten we onze aandacht specifiek op twee crypto: polkadot (DOT) en quant (QNT). Volgens de analyses van onze experts is er een kans dat beide munten de komende periode een neerwaartse trend zullen vertonen.

Ben je geïnteresseerd in meer analyses of heb je specifieke vragen? Voor slechts 1 euro krijgt je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving. Hier kan je direct al je vragen stellen aan onze analisten en dieper inzicht krijgen in de aankomende marktbewegingen.


Waarom deze twee populaire crypto in februari hard kunnen stijgen

Polkadot biedt kansen na daling

In de analyse van DOT merkten de analisten op dat de munt momenteel door een zwakke fase gaat. Sinds het doorbreken van de positieve opwaartse trendlijn in het midden van januari, hebben zij waargenomen dat DOT aanzienlijk onder deze trend handelt, wat duidt op een belangrijke trendverandering voor DOT.

De analisten hebben nu een ABC Elliott Wave patroon geïdentificeerd dat neerwaarts beweegt. Zij schatten dat dit patroon zal eindigen ergens tussen de 100% en 123,6% Fibonacci niveaus, binnen de 61,8% zone. Deze specifieke zone is vrij breed, gelegen tussen $4,567 en $5,857.

Het plan van de analisten is om DOT op te pikken binnen deze zone, omdat zij een opwaartse beweging verwachten na het bereiken van dit niveau. Echter, mocht de koers dalen onder de $3,572, dan waarschuwen zij voor de mogelijkheid van verdere neerwaartse prijsacties.

Voor de korte termijn verwachten ze dus een korte daling te zien, maar over de middellange termijn juist een stijging. Dit maakt DOT een interessante munt om in de gaten te houden.

Datum analyse: 30 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/vR4RNw7P/

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Quant’s laatste wave naar beneden

De analisten merken op dat QNT zich al enige tijd in een neerwaartse trend bevindt, een trend die zich ontvouwt zoals zij hadden voorspeld. Zij hebben een neerwaarts 12345 Elliott Wave patroon waargenomen, wat een helder inzicht biedt in de toekomstige koersbewegingen.

Momenteel wachten zij op de voltooiing van de laatste wave naar beneden, die naar verwachting zal eindigen in de blauwe steunzone, gelegen tussen de $90 en $99. Dit zou het einde betekenen van het 12345 patroon. Na het bereiken van deze zone verwachten de analisten een significante opwaartse beweging.

Ook voor quant verwachten ze dus nog op de korte termijn een daling te zien, maar gaan daarna op zoek naar kansen in de blauwe zone.

Datum analyse: 28 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/NSE58n1B/

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment