topkeuzes voor stijging laatste weken december

Louise de Graaf


In dit artikel delen we drie analyses van cryptovaluta die volgens onze analisten potentie hebben voor harde groei. Deze analyses zijn afkomstig uit onze Premium omgeving en waren daar al een week geleden gedeeld.

Technische analyses helpen bij het identificeren van trends en mogelijke toekomstige prijsbewegingen, maar niets is zeker in de wereld van cryptocurrency. Onthoud dat dit geen financieel advies is.


🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud

Avalanche (AVAX) analyse

Avalanche (AVAX) is een blockchain-platform dat zich richt op snelle transacties en lage kosten. Het onderscheidt zich door zijn unieke consensusmechanisme, wat het zeer efficiënt en milieuvriendelijk maakt.

Kort nadat de onderstaande analyse werd gedeeld in de Premium omgeving, volgde AVAX nauwgezet de voorspelling van onze analisten.

Zij beschreven dat AVAX na de stijging van $22 naar $27 tegen weerstand zou aanlopen in de blauwe zone. De analisten voorspelden daarom een zijwaartse beweging voordat de opwaartse trend zou voorzetten.

Enkele dagen later zagen we dat ook precies gebeuren. AVAX bewoog eerst een paar dagen zijwaarts en schoot vervolgens naar een piek van $34. De AVAX koers is afgelopen week met maar liefst 50% gestegen.

Datum analyse: 6 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/oe9Vd39H/

Chainlink (LINK) analyse

Chainlink (LINK) is een gedecentraliseerd oracle-netwerk dat smart contracts op blockchain verbindt met gegevens uit de echte wereld. Dit unieke kenmerk maakt het een cruciale speler in de smart contract wereld.

Ook de LINK koers maakte afgelopen week een beweging die nauwkeurig overeenkwam met de verwachting van de analisten.

LINK kon vrijdag naar de voorspelde blauwe weerstandszone stijgen, en maakte zoals verwacht daarna een kleine daling. Inmiddels lijkt de LINK koers zich voor te bereiden op de volgende stap omhoog.

Datum analyse: 3 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/Yr0qWjox/

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Ripple (XRP) analyse

Ripple (XRP) staat bekend om zijn digitale betalingsprotocol. Het faciliteert snelle en goedkope internationale transacties, waardoor het zich onderscheidt van andere cryptoprojecten.

De XRP koers kon, zoals verwacht, deze week zijn opwaartse trend voortzetten. Dat leidde gisteren tot een piek rond $0,7.

Sindsdien is XRP weer iets gezakt, namelijk naar $0,66, maar de koers lijkt zich voor te bereiden op de volgende stap omhoog. Dat kan op de middellange termijn de volgende blauwe zijn worden, boven de $0,8.

Datum analyse: 3 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/dBrR4hXR/

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Bitvavo geeft 20 euro gratis crypto

Meer crypto analyses?

Ben je geïntrigeerd door deze analyses en wil je meer weten? Sluit je aan bij onze Premium omgeving op Discord. Hier kun je direct vragen stellen aan onze analisten, meer leren van ervaren handelaren, en deel uitmaken van een levendige crypto-community. We zien je graag daar!


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 114Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment