Toncoin (TON) nadert einde daling; koers kan vanaf hier weer stijgen

Louise de Graaf


The Open Network (TON), voorheen bekend als Telegram Open Network, is gericht op het aanbieden van snelle en schaalbare blockchain-technologieën, en staat vandaag centraal in onze analyse.

We verkennen de koersverwachting voor TON, gesteund door een analyse uit onze Discord omgeving community, waar analyses en live-streams van experts en leden als eerst worden gedeeld.

Technische analyse TON koers

Toncoin heeft onlangs een forse daling gemaakt, maar het einde van de daling lijkt in zicht. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

TON heeft onlangs het dieptepunt van $5,20 doorbroken, maar wist kort daarna weer wat te stijgen. Toch toont de koers nog geen overtuigende kracht naar boven, en zien we nog geen verandering in de marktstructuur.

 

Dit suggereert dat de koers mogelijk verder kan dalen naar de volgende belangrijke zone waar veel handelaren geneigd zijn winsten te nemen. Dit liquiditeitsniveau vinden we op de low van $4,73.

 

Mocht TON dit niveau doorbreken en vervolgens terugwinnen, en daarbij een positieve structuurwijziging laten zien, dan zouden we kunnen beginnen met het richten op hogere doelen, zoals de eerdere pieken op $7,26. In de Discord groep houden we TON uiteraard nauw in de gaten.

Datum analyse: 26 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/Nw3VkFVP/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment