THORChain (RUNE) nadert kritiek punt: correctie tussen $5,55-$5,81

Louise de Graaf


THORChain (RUNE), bekend om zijn innovatieve benadering in de DeFi-sector, heeft recent interessante bewegingen laten zien op de markt. In dit artikel, rechtstreeks uit onze Premium omgeving, bespreken we de laatste koersbewegingen van RUNE en analyseren we wat deze kunnen betekenen voor de toekomst. Perfect voor investeerders die op zoek zijn naar een beter begrip van RUNE’s marktpositie.

Profiteer van onze tijdelijke aanbieding: krijg 30 dagen toegang tot onze Premium content voor slechts 1 euro. Belangrijk: onze inhoud is informatief; onze analisten verstrekken geen financieel advies.


Bitcoin op cruciaal punt: koers richting $50.000 na correctie

Technische analyse THORChain (RUNE)

In de Premium omgeving van Crypto Insiders is onlangs een nieuwe RUNE analyse gedeeld. Hierin deelden de analisten het volgende:

“Vanuit onze take profit zone, waar wij winst hebben genomen op onze vorige positie, heeft de koers zich precies ontwikkeld zoals we hadden verwacht: een aanhoudende daling.

 

Deze daling volgde het WXY Elliott Wave patroon en lijkt nu zijn einde te naderen in de 100% en 123,6% Fibonacci niveaus, oftewel tussen $5,55 en $5,81. In dit bereik voorzien we een korte correctie, maar we verwachten dat deze van korte duur zal zijn.

 

Onze analyse wijst erop dat de neerwaartse trend zal voortzetten. We stellen een invalidatieniveau vast op $7,29, wat een duidelijk signaal zou zijn dat de markt toch anders beweegt dan we nu voorzien.”

Datum analyse: 11 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/iqe0q0Nr/

Advertisement

Toegang tot 400+ cryptovaluta met iDeal?

Ontdek Bybit, nu in samenwerking met SATOS, speciaal gericht op de Nederlandse markt met euro en iDeal-ondersteuning. Deze samenwerking zorgt voor soepele stortingen en euro-opnames, ondersteund door een Nederlandstalige helpdesk. Met een assortiment van meer dan 400+ cryptovaluta, biedt Bybit het meest uitgebreide aanbod in Nederland. Schrijf je in via deze link en maak kans op bonussen tot wel €30.000

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 19Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment