THORChain (RUNE) koers kan na harde daling met 300% herstellen

Louise de Graaf


THORChain (RUNE), een  gedecentraliseerd liquiditeitsnetwerk dat het mogelijk maakt tussen verschillende cryptocurrencies te ruilen, staat vandaag in de schijnwerpers.

We verkennen de koersverwachting voor RUNE, gesteund door inzichten uit onze Discord omgeving waar we regelmatig diepgaande analyses en live-streams delen.


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto

Technische analyse THORChain (RUNE) koers

RUNE heeft het erg zwaar te verduren gehad met een daling van ongeveer 40% over de afgelopen dagen. Maar wat denken onze analisten hierover? Zij deelden onlangs het volgende in de Discord groep:

“RUNE heeft onlangs een flinke stijging meegemaakt, maar we zien nu een aanzienlijke daling. De markt reageert helaas erg paniekerig op negatief nieuws, wat de structuur van de koers flink heeft gewijzigd.

 

We maken ons nu klaar voor een diepe correctie, maar we blijven geloven dat de langetermijntrend omhoog gericht is. We zien een 12345 Elliott Wave patroon, waarbij de koers momenteel de tweede wave vormt. Deze wave is correctief van aard.

 

We verwachten dat deze wave ergens tussen de $3 en $5,64 zal eindigen, waarna de koers weer een opwaartse beweging zal inzetten. De langetermijndoelen blijven hoog, met als eerste doel het doorbreken van de vorige lokale piek op $12. Vanaf de $3 zou dat een stijging van 300% zijn.”

Datum analyse: 16 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/qxO8MrUI/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment