THORChain (RUNE) daling bijna voorbij, koers klaar voor 70% stijging

Louise de Graaf


THORChain (RUNE), een gedecentraliseerd liquiditeitsnetwerk dat ruilen tussen verschillende cryptocurrencies mogelijk maakt, is het focuspunt van onze analyse vandaag.

We verkennen de koersverwachting voor RUNE, ondersteund door inzichten uit onze Discord omgeving waar we wekelijks meer dan 20 analyses delen en regelmatige live-streams houden.

Technische analyse THORChain (RUNE) koers

Thorchain maakte recent een flinke daling, maar het einde lijkt eindelijk in zicht voor deze RUNE correctie. Dat legden de analisten onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“Onze laatste analyse kwam helemaal uit, en nu ziet het ernaar uit dat de koers onze groene koopzone tussen de $5 en $7 gaat bereiken. We denken dat het ABC Elliott Wave patroon, dat we op de grafiek zien, in deze zone zal eindigen.

 

Vanaf daar verwachten we dat de koers een omkeer zal weer omhoog zal gaan. Dit kan mogelijk een krachtige stijging worden in de vorm van een wave 3.

 

We houden deze groene koopzone in de gaten en zullen persoonlijk overwegen om hier een positie in RUNE op te bouwen. Voor de opwaartse beweging richten we ons op een nieuw hoogtepunt boven de $12. Dit zou een stijging van ongeveer 70% zijn voor RUNE vanaf de $7.”

Datum analyse: 5 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/vUCp0P6e/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment