The Sandbox (SAND) vindt bodem en kan vanaf hier met 75% stijgen

Louise de Graaf


The Sandbox (SAND), een virtuele wereld op de Ethereum blockchain, is het onderwerp van onze deze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor SAND, ondersteund door inzichten uit onze Discord community waar actuele updates en live-streams regelmatig worden gedeeld.

Technische analyse the sandbox (SAND) koers

The Sandbox kan volgens de analisten van Crypto Insiders een opvallend sterk herstel maken. Dat legden zij onlangs als volgt uit in de Discord omgeving:

“SAND ziet er in onze ogen nog steeds veelbelovend uit, zelfs na een forse daling. We merkten op dat de koers naar belangrijke punten zakte, namelijk de 61,8% en 66% Fibonacci-niveaus, die bekend staan om hun sterke steun.

 

Zoals verwacht, vond de koers hier steun en zijn we getuige van een herstel. Op dit moment lijkt het erop dat we de beginfases zien van een 1-2 wave binnen een groter 12345 Elliott Wave patroon, wat ons optimistisch stemt over de toekomstige richting.

 

Onze verwachtingen zijn dat de koers zal stijgen naar de 161,8% Fibonacci, die zich op $1,20 bevindt. Dat zou een stijging van ongeveer 75% zijn vanaf de huidige SAND prijs.”

Datum analyse: 21 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/aVcZRBq6/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment