The Sandbox (SAND) kan weer hard stijgen na korte correctie

Louise de Graaf


In dit artikel analyseren we de koers van the sandbox (SAND), met een focus op de technische details die belangrijk zijn voor investeerders. Als lid van onze Premium omgeving, krijg je gedetailleerde inzichten in de koersontwikkelingen en de mogelijke impact op jouw investeringskeuzes.

Voor slechts 1 euro kun je 30 dagen lang toegang krijgen tot meer analyses en interactieve discussies. Houd in gedachten dat deze analyses informatief zijn en geen financieel advies.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse the sandbox (SAND) koers

Onlangs hebben de analisten van Crypto Insiders een nieuwe SAND analyse gedeeld met alle Premium leden. In deze analyse lichten ze de volgende punten toe:

“SAND maakt een zijwaartse beweging, maar we verwachten dat deze binnenkort zal omslaan in een opwaartse trend. Het is een spannende fase, want tijdens deze opwaartse beweging anticiperen we ook op een korte correctie.

 

Deze correctie zal waarschijnlijk richting de golden pocket van Fibonacci gaan, specifiek naar de zone rond de $0,42. We verwachten dat de koers vanaf hier zijn opwaartse trend voortzet en hebben daarom deze zone groen gekleurd.

 

We verwachten dat deze stijging de koers zal brengen naar de blauwe weerstandszone, boven de $0,498. Het is belangrijk dat we hier de situatie opnieuw beoordelen. We zullen nauwlettend in de gaten houden hoe de koers reageert op deze blauwe zone en onze strategie hierop aanpassen als dat nodig is.”

Datum analyse: 5 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/EVYGrZXL/

Tip van de redactie: Bitvavo’s december kado

Bitvavo, die Nederlandse crypto beurs, heeft een mooie aanbieding voor december. Als je je nu aanmeldt, krijg je 20 euro in crypto cadeau. Dit geldt voor alle nieuwe aanmeldingen voor het einde van december. Daarnaast kun je tot 10.000 euro aan transacties doen zonder dat je daar handelskosten voor betaalt. Deze aanbieding is alleen deze maand geldig. Dus, als je geïnteresseerd bent, meld je hier aan bij Bitvavo en profiteer van deze bonus.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 108Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment