test jezelf en win XRP, ADA of SHIB

Louise de Graaf


Vandaag gaat er weer een hele toffe crypto quiz live op ons Instagram kanaal. Zit jij altijd boven op het laatste crypto nieuws en weet jij precies wat er in januari in de crypto wereld gebeurde? Dan maak je kans op mooie prijzen.

Vandaag, op 2 februari 2024, om 13:00 gaat hij live: onze crypto quiz over de maand januari. 

We gaan een kijkje nemen naar de belangrijkste crypto gebeurtenissen van de afgelopen maand. Van bitcoin (BTC) tot memecoins en van exchanges tot ETF’s, het komt allemaal voorbij. 


Start gratis met crypto 📈: Bitvavo geeft alle Nederlanders vandaag €10 gratis crypto naar keuze 🚀. Meld je vandaag aan 🚀

De Crypto Insiders quiz: de januari editie

We hebben vijf multiple choice vragen voor je samengesteld die zullen beoordelen hoeveel jij precies over crypto weet. Het is niet alleen een unieke kans om je kennis te testen, maar het is ook een mooie kans om hele leuke prijzen te winnen. Bij een quiz valt uiteraard wat te winnen en dus ook bij onze crypto quiz.

De winnaar van de quiz mag in zijn handjes knijpen. Maar natuurlijk hebben we naast onze toffe hoofdprijs ook wat andere verrassingen.

Eerste prijs: 4.000.000 SHIB

Tweede prijs: 30 XRP (voor twee gelukkige winnaars)

Derde prijs: 25 ADA (voor drie winnaars)

Mochten meerdere deelnemers dezelfde score behalen, dan houden we een loting om de winnaar van elke categorie te bepalen.

Hoe doe ik mee?

Hoe doe je precies mee? Je hoeft ons alleen maar te volgen op instagram (@cryptoinsiders.nl). Zorg dat je op 13:00 klaar zit voor de quiz. Deze zal om precies 13:00 live gaan in onze Instagram Stories. Mis het niet!

Quiz gemist, geen probleem

Wil je niet meedoen aan de quiz, ben je te laat of heb je geen tijd, dat maakt helemaal niet uit. Er is namelijk nog steeds heel veel te ontdekken op ons Instagram-kanaal. Met ons blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends in de crypto-wereld. Dagelijks geven we je talloze korte updates over de laatste gebeurtenissen die je niet wil missen.

Ben je dus een fanatieke quizzer, of ben je gewoon nieuwsgierig naar de laatste nieuwtjes, je bent welkom! Test je kennis, win geweldige crypto prijzen en wees onderdeel van onze bruisende crypto-community!


Post Views: 6

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment