Terwijl Bitcoin stijgt, worden Mantle, Kava en InQubeta populairder

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


De cryptocurrency markt heeft zichzelf de afgelopen maanden overtroffen en heeft mensen van over de hele wereld overtuigd van zijn potentieel. Wat heeft bijgedragen aan de fenomenale groei zijn nieuwe altcoins zoals InQubeta (QUBE) die concurreren met het potentieel van veel gevestigde namen.

InQubeta wordt aangedreven door Ethereum en helpt startups in de kunstmatige intelligentie (AI) industrie toegang te krijgen tot financiering en verbindt ze met investeerders. De innovatieve use case is niet de enige reden waarom mensen over InQubeta praten. De populariteit is zo groot dat de cryptocurrency ico al meer dan 3,8 miljoen dollar heeft opgehaald in de presale fase.

De andere tokens die de afgelopen maanden aan populariteit hebben gewonnen zijn onder andere Mantle en Kava. Analisten denken dat deze drie tokens de concurrentie aankunnen met top-altcoins zoals Bitcoin, die de laatste tijd sterk is gestegen.


🔔 Vandaag: €56 goud gratis

InQubeta: Maakt indruk met verkochte presale groei

Gewapend met een verzameling functies die gericht zijn op bruikbaarheid, brengt InQubeta de behoeften van investeerders en startups in balans om ervoor te zorgen dat ze allebei kunnen groeien. Voor startups is InQubeta een one-stop shop voor alles wat met DeFi te maken heeft, terwijl investeerders geholpen worden om beter te presteren dan concurrenten door te investeren in toekomstgerichte projecten.

InQubeta heeft een eigen cryptocurrency gelanceerd, de QUBE token, die transacties naadloos laat verlopen. De opkomst van de QUBE token tot een top crypto om in te investeren komt in het spoor van zijn ongeëvenaarde veelzijdigheid. Het token zorgt voor interne inflatie met zijn deflatoire model en zorgt voor een gedemocratiseerd besluitvormingsproces door stemrechten toe te kennen aan zijn houders.

Het totale aanbod van QUBE is 1,5 miljard en een groot deel daarvan zal worden gereserveerd voor openbare verkoop. De token biedt zijn houders de kans om hun cryptobeloningen aan te vullen door de activa te staken en validators te worden. Als stakers validators worden, authenticeren ze alle transacties die op het netwerk worden verwerkt en verdienen ze cryptocurrencies voor hun diensten.

Voor startups die in contact willen komen met investeerders op InQubeta, is het eerste wat ze op orde moeten krijgen een op beloningen gebaseerde NFT. Ze moeten beslissen wat ze de investeerder kunnen aanbieden voor de financiering van hun AI-project. Het aanbod wordt getokenniseerd en de NFT wordt op de marktplaats van InQubeta geplaatst.

Investeerders kunnen de NFT’s vergelijken en kopen om vervolgens te investeren in een startup project. Deze NFT’s hebben ook een fractioneringsoptie. Dus als een investeerder een strikt budget heeft, kan hij er zelfs voor kiezen om een deel van de NFT te kopen.

Mantle Netwerk gaat samenwerken met TON Foundation

Het Mantle Network is een van de eenvoudigste tools voor het schalen van op Ethereum gebaseerde dApps. Het Layer 2 protocol heeft een modulaire architectuur die verschillende taken zoals finaliteit van transacties, beschikbaarheid van gegevens en het uitvoeren van transacties over modules verdeelt.

De cryptocurrency van het platform is MNT, die wordt gebruikt voor het bestuur, het bevorderen van de groei van het netwerk en voor de betaling van gasvergoedingen.

Het platform streeft ernaar zijn bereik te vergroten met nieuwe partnerschappen en initiatieven. Het heeft onlangs de handen ineengeslagen met de TON Foundation voor een partnerschap. Volgens de overeenkomst zal Mantle helpen om van TON een meer interoperabel netwerk te maken. Een verpakte versie van de MNT token zal de weg vrijmaken voor probleemloze integratie en interactie tussen de twee platformen.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Kava onthult one-click bridge voor USDT overdrachten

Kava voegt de ontwikkelaarskracht van Ethereum en de multi-chain mogelijkheden van het Cosmos netwerk samen om een krachtige blockchain te creëren. De aangepaste Cosmos EVM-technologie die het mogelijk maakt, zorgt voor verbeterde snelheid, ondersteuning voor ontwikkelaars, veiligheid en schaalbaarheid.

Het eigen token KAVA is het officiële ruilmiddel van het ecosysteem. Door gebruik te maken van het proof-of-stake consensus protocol, schakelt het platform KAVA token houders in om transacties te bevestigen en het netwerk veilig te houden.

Kava heeft snel vooruitgang geboekt in het DeFi-ecosysteem door nieuwe functies aan te bieden voor verschillende gebruikersgroepen. Het lanceerde onlangs een one-click bridge oplossing die USDT transfers op Cosmos-compatibele blockchains eenvoudiger zou maken.


🎁 Cadeautje: Nederlands bedrijf geeft iedereen deze maand 2 maanden gratis mining

  • Advertentie
  • Rollman Mining

Conclusie

Hoewel Mantle en Kava sterk presteren en veel potentieel hebben, moeten ze de groei van InQubeta nog overtreffen. InQubeta heeft alles in zich om een van de beste altcoins voor 2023 te worden – van baanbrekende beveiliging tot functies die innovatie stimuleren.

De beveiligingsarchitectuur van QUBE is onderzocht door enkele van de beste bedrijven in de blockchain auditsector. Deze ICO heeft aangetoond dat QUBE een cryptocurrency is die nog een lange weg te gaan heeft. Voeg het QUBE token toe aan je watchlist en ga naar de presale om enorme volumes te verzamelen tegen lage prijzen.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment