Terra Classic stijgt met 289% gestegen en InQubeta (QUBE) trekt de aandacht

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Beleggers in Terra Classic (USTC) hebben een grote glimlach op hun gezicht nu de prijzen in de afgelopen zeven dagen met 289% zijn gestegen. Sommige analisten noemen het een van de beste altcoins om nu in te investeren, samen met InQubeta (QUBE) en Filecoin (FIL).

InQubeta is naar eigen zeggen  interessant, zeker nu de presale meer dan $5,6 miljoen opbrengt en het middelpunt bereikt. Het populaire NFT-project wil een toegankelijkere alternatieve manier bieden om te investeren in kunstmatige intelligentie (AI), waarbij investeerders niet over hindernissen hoeven te springen om toegang te krijgen tot investeringsmogelijkheden.

Filecoin wil de belangrijkste gegevens van de mensheid helpen beschermen door gebruikers in staat te stellen opslagruimte op hun apparaten monetariseren, terwijl anderen opslagruimte kunnen huren.


Goed nieuws! 🎉 Bitvavo geeft lezers vandaag gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

InQubeta (QUBE) genereert veel belangstelling van beleggers

Verschillende factoren dragen bij aan het succes van de InQubeta presale. De toegankelijke investeringsmogelijkheden die het platform wil bieden zijn een belangrijk verkoopargument geweest, gezien hoe berucht veel mainstream investeringsentiteiten zijn met hun inkomens- en investeringsvereisten. Investeerders moeten bijvoorbeeld gedurende twee opeenvolgende jaren een inkomen van meer dan $200.000 aantonen om in aanmerking te komen voor investeringsmogelijkheden van angels.

De enorme groei van de AI-industrie is een andere factor die het presale succes van InQubeta heeft gestimuleerd. AI-investeringen zijn sinds 2015 12x gestegen en bedrijven die de technologie vooruit helpen, zoals Nvidia, hebben een enorme toestroom van investeringskapitaal gezien. Er wordt verwacht dat er tegen 2030 meer dan $1,5 biljoen zal worden geïnvesteerd in AI en het InQubeta project is gepositioneerd om een belangrijke rol te spelen in het begeleiden van deze fondsen naar startups die de technologie verder willen ontwikkelen.

Dat QUBE ondergewaardeerd is op $ 0,0161 is een andere factor die het succes van de presale bepaalt. De tokenvoorraad is beperkt tot 1,5 miljard.

Een gedecentraliseerd investeringsproces

AI-startups kunnen de financiering die ze nodig hebben om kunstmatige intelligentie vooruit te helpen veiligstellen door ERC20-munten of non-fungible tokens (NFT’s) te ontwikkelen die investeringsmogelijkheden vertegenwoordigen. Deze tokens werken als aandelen in het ecosysteem. Sommige bieden andere voordelen zoals winstdeling en vroege toegang tot ontwikkelde items.

De NFT’s die worden gemaakt door geldinzamelende startups worden toegevoegd aan de ERC20 tokenlijst op de marktplaats. De marktplaats voorziet investeerders van alle informatie die ze nodig hebben om weloverwogen beslissingen te nemen, en ze kunnen tokens kopen waarin ze geïnteresseerd zijn met QUBE.

Investeerders krijgen volledige controle over hun tokens zodra de deals zijn afgerond en deze tokens kunnen op elk moment worden doorverkocht op de NFT marktplaats.

Terra Classic (USTC) komt naar voren als een van de grootste winnaars van november

USTC heeft de afgelopen week een aanzienlijke stijging doorgemaakt van meer dan 289%. De koersstijging heeft de interesse in de Terra Classic gemeenschap weer aangewakkerd en dat zal waarschijnlijk leiden tot meer koersstijgingen in de komende weken.

Sommige analisten schrijven de recente prijsstijging toe aan een recente onthulling dat Terra Classic Labs 25,6 miljoen USTC heeft gekocht als onderdeel van zijn reservebeleid. De strategische zet heeft geholpen om de prijzen naar nieuwe hoogtepunten te drijven en er wordt verwacht dat deze stijgende trend zich zal voortzetten.

Filecoin (FIL) genereert meer interesse van beleggers

FIL is de afgelopen maand met 14% gegroeid dankzij de bullish houding die de cryptocurrency ruimte overneemt. Het nut van het project, het aanbieden van opslagruimte en gebruikers in staat stellen om hun opslagruimte te monetiseren, maakt het klaar voor een aanzienlijke groei naarmate Web3-diensten prominenter worden.

Bezoek InQubeta Presale

Word lid van de InQubeta Communities


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment