stijging naar $3.000 correct voorspeld

Louise de Graaf


Ethereum (ETH), het platform dat bekend staat om zijn smart contracts en dApps, staat centraal in deze analyse. We richten ons op de koersverwachting voor ETH voor de komende periode met een analyse uit onze Premium omgeving.

Voor slechts 1 euro krijg je de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je toegang krijgt tot meer analyses en in contact komt met 1.500 andere leden. Onthoud: onze analyses zijn geen financieel advies.

Technische analyse ethereum (ETH) koers

Ethereum schoot onlangs naar de $3.000, en dat hadden de analisten van Crypto Insiders al verwacht. Ze legden dit afgelopen weekend als volgt uit in de Premium omgeving:

“Ethereum laat een ‘12345 Elliott Wave’ patroon zien, waarbij we nu dicht bij de afronding van dit patroon lijken te komen. Onze analyse laat zien dat de vierde wave eind vorige maand is afgerond en de recente stijging naar de $2.800 markeert de vorming van de vijfde wave.

 

Na deze opwaartse beweging verwachten we een kleine correctie naar beneden, richting de blauwe zone rond de $2.700. Dit zou een tijdelijke stop zijn voordat de koers zijn opmars voortzet. Ons volgende doel voor ETH ligt rond de $3.000, waar mogelijk veel weerstand ligt. Het is belangrijk dat we de koersbewegingen nauwlettend in de gaten houden om te bepalen wat de volgende stappen zullen zijn.”

Nu we enkele dagen verder zijn kunnen we zien dat dit scenario perfect is uitgespeeld. Toen ethereum de onderste blauwe zone aantikte, steeg de koers daarna direct door naar de $3.000, precies zoals verwacht. De analyse is dus mooi uitgekomen.

Datum analyse: 18 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/TiOOyz0Q/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 16Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment