Solana (SOL) zet zich schrap voor sterke stijging vanuit groene zone

Louise de Graaf


Solana (SOL), bekend om zijn hoge verwerkingsnelheid en lage transactiekosten, staat centraal in deze analyse.

We verkennen de koersverwachting voor SOL, met inzichten uit onze Discord omgeving waar we als eerst nieuwe analyses en regelmatige live-streams delen.


Waarom maandag gelijk een belangrijke dag voor Bitcoin wordt

Technische analyse solana (SOL) koers

Ook de koers van solana was hard gedaald over de afgelopen dagen. Toch blijven de analisten positief over de langere termijn vooruitzichten voor SOL. Zij zeiden onlangs het volgende hierover in de Discord groep:

“Ondanks de recente scherpe daling in de koers van SOL, is er weinig veranderd aan de onderliggende structuur. We blijven positief over de lange termijn, maar op de korte termijn verwachten we wellicht wat meer onrust.

 

We zien een 12345 Elliott Wave patroon en anticiperen op een laatste daling. We denken dat deze correctie  bijna voorbij is, wat ons een goede gelegenheid biedt om een groene zone vast te stellen tussen de $106 en $143.

 

In deze zone zullen wij persoonlijk overwegen om onze positie in SOL uit te breiden, omdat het erop lijkt dat de correctieve structuur zal eindigen. Daarna verwachten we weer een krachtige stijging te zien. We blijven dus vooralsnog optimistisch over SOL ondanks de heftige correctie.

Datum analyse: 15 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/FaNZWlsV/

Chainalytics Labs heeft leuk aanbod voor Nederlandse crypto-handelaren

Bij Chainalytics Labs herkennen ze de complexiteit van de cryptomarkt. Ze gebruiken daarom op data gebaseerde modellen om crypto-investeerders vooruit te helpen met het bepalen van welke coins ze kopen, en met het delen van mogelijke koop- en verkoopmomenten. Lezers van Crypto Insiders kunnen zich nu tijdelijk één maand gratis abonneren op de betaalde emailservice. Meld je gratis aan via deze link met de code TRY-PREMIUM.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment