Solana (SOL) koers zit in een correctie, voorzichtigheid geboden

Louise de Graaf


Solana (SOL), erkend om zijn hoge snelheid en lage transactiekosten, is het onderwerp van onze analyse vandaag. We presenteren een technische analyse uit onze Premium omgeving gericht op de  koersverwachting van Solana voor de komende periode.

Zoek je meer analyses of heb je vragen? Voor een bijdrage van slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je rechtstreeks kunt communiceren met onze analisten. Let op: dit is geen financieel advies.

Technische analyse solana (SOL)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe SOL analyse gedeeld in de Premium omgeving. In deze analyse hebben zij de volgende punten naar voren gehaald:

“We zien een flinke correctie bij SOL. Belangrijke prijsniveaus zijn geraakt net voor het nieuwe jaar, en sindsdien zien we een grote daling, net zoals bij andere grote markten. Momenteel bevindt de koers zich in onzeker terrein.

 

Toch is de algehele trend op de langere termijn nog steeds positief. Dat kan echter veranderen als de koers onder de $67 uitkomt. Vooralsnog lijkt de keurs steun te vinden op een hoger niveau. Dit komt door de prijsbewegingen in december, samen met een opwaartse dynamische trendlijn.

 

We houden de situatie in de gaten en geven een update zodra we meer weten. Het is belangrijk om alert te blijven, vooral bij deze onzekere marktomstandigheden.” 

Datum analyse: 8 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/l8WyJwev/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Hiermee biedt Bybit het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Nog geen Bybit account? Via deze link ontvang je 20 euro crypto cadeau. Grijp je kans en meld je vandaag nog aan om deze bonus te claimen!

Hulp nodig?

In onze Premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment