Solana (SOL) crypto in bezit? Dit moet je weten

Louise de Graaf


In dit artikel nemen we een kijkje naar een analyse van solana (SOL), die we uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden hebben gevist. Heb je nog geen SOL? Dat is eigenlijk positief! Dit zou namelijk een unieke kans kunnen zijn om de diepte in te duiken met onze analyse. Onze analisten, met hun expertise en inzicht in de markt, onderzoeken wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen dagelijks hun persoonlijke handelsplannen met meer dan 1.000 leden.

Let op, dit is géén financieel advies, maar slechts een reflectie van de handelsplannen van onze analisten.

Technische analyse solana (SOL)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe analyse gedeeld voor SOL in de Premium omgeving. Hierin zeiden zij het volgende:

“SOL heeft ons een typisch voorbeeld gegeven door na de afronding van het harmonische AB=CD patroon een daling in te zetten. Het lijkt erop dat we momenteel in de vijfde wave verkeren, die zich waarschijnlijk in een ‘ending diagonal’ patroon zal vormen.

Op dit moment is het lastig om een gunstig instapmoment te vinden, maar we houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. We zijn met name alert voor wanneer de koers zich vestigt in de blauwe zone onder de $8,10. Zodra dat gebeurt, zullen we opnieuw een grondige analyse uitvoeren om onze strategie te bepalen en deze in de Premium omgeving delen.”

Deze analyse is op 2 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Met een eToro account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten kunnen handelen zonder fees (handelskosten). Registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

 Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment