Solana-handelaar maakt $2 miljoen van $49.000 in een paar uur

Louise de Graaf


In de wervelende wereld van cryptocurrencies zijn opmerkelijke winsten en verliezen aan de orde van de dag. Maar soms zijn er verhalen die zelfs ervaren handelaren doen verbazen. Zoals het verhaal van een Solana (SOL) handelaar die in slechts vijf uur tijd zijn investering van $49.000 omzette naar een verbluffende $2 miljoen.

Een spectaculaire trade met TORI

De handelaar, wiens identiteit nog niet is onthuld, zette een ongekende winst van bijna 4.000% neer met TORI, een recent gelanceerde meme coin. Deze indrukwekkende prestatie begon met de aankoop van 261,4 miljoen TORI tokens, na een initiële investering van 344 SOL. Deze SOL waren afkomstig van twee afzonderlijke opnames van Binance, uitgevoerd op 25 en 26 april, naar twee nieuwe wallet-adressen, dat meldt Lookonchain.

Het verhaal nam een wending toen de TORI tokens kort na de aankoop werden overgedragen naar meerdere adressen. Dit gedrag heeft op X (voorheen Twitter) en onder marktanalisten discussie opgeroepen over de mogelijkheid van insider trading. De snelheid en timing van deze transacties suggereren dat er meer aan de hand kan zijn dan een gelukkige handel.

Uitdagingen met liquiditeit en risico’s

Hoewel de cijfers spectaculair zijn, wordt de handelaar nu geconfronteerd met significante liquiditeitsuitdagingen. Het realiseren van de winst uit deze transactie is complex vanwege de lage liquiditeit van de TORI token. Je kunt niet zomaar zoveel tokens verkopen van een kleine cryptomunt. Op de Raydium exchange, waar de TORI tokens werden verhandeld, is de liquiditeit beperkt, wat betekent dat het omzetten van deze tokens in harde dollars niet eens gegarandeerd is. De handelaar heeft dus nog werk aan de winkel om zijn winst echt te realiseren.

Tegelijkertijd is het investeren in dergelijke kleine memecoins extreem risicovol. Hoewel dergelijke handel enorme winsten kan opleveren, is de kans op verliezen net zo groot. Handelaren dienen zich bewust te zijn van deze risico’s en voorzichtig te handelen. Het verhaal van deze anonieme Solana handelaar is een herinnering aan de volatiele aard van de crypto-markt, waar spectaculaire winsten en verliezen hand in hand gaan.


Post Views: 94

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment