Simon’s unieke strategie toont kansen

Louise de Graaf


Vandaag de dag is er een zee aan mogelijkheden om blootstelling te krijgen aan Bitcoin (BTC). De Portugese crypto-enthousiasteling Simon Towler hanteert een unieke strategie waarin hij op veel verschillende manieren profiteert van het opwaartse potentieel van Bitcoin. Zijn doordachte spreiding en actieve handelsstrategie heeft hem dit jaar een indrukwekkend rendement van 125 procent opgeleverd. Zijn doel is om voor de komende vijf jaar een passieve HODL-investering in bitcoin te verslaan, en je kunt zijn portfolio kopiëren om hier wellicht de vruchten van te plukken.

Gespreid BTC portfolio

Simon is een groot voorstander van Bitcoin en dus staat de decentrale valuta centraal binnen zijn portfolio.12,36 procent van zijn kapitaal is gealloceerd tot BTC, maar daarnaast bezit hij verschillende bitcoin-gerelateerde aandelen.

Zo heeft hij blootstelling aan de Bitcoin mining-industrie met aandelen van Cleanspark (CLSK), Marathon Digital Holdings (MARA), Riot Platforms (RIOT) en Hut 8 Mining Corp (HUT).

Ook is hij deels eigenaar van MicroStrategy, de grootste beursgenoteerde bitcoin-bezitter ter wereld, en bezit hij aandelen van Grayscale Bitcoin Trust (GBTC).

Al deze aan bitcoin verwante activa hebben nóg beter gepresteerd dan bitcoin dit jaar. Dit terwijl de bitcoin koers met maar liefst 125 procent is gestegen sinds het begin van het jaar.

Simon bezit daarnaast ook een mandje aan verschillende altcoins. De doorgewinterde Portugese investeerder heeft bijna 11 procent van zijn investeringskapitaal toegewezen aan ethereum (ETH). Ook bezit hij momenteel avalanche (AVAX), cosmos (ATOM), chainlink (LINK), arbitrum (ARB), polygon (MATIC), solana (SOL) en enjin (ENJ).

Actieve handelsstrategie: volg en kopieer

In plaats van simpelweg activa vasthouden, kiest Simon voor een actieve aanpak waarin hij voornamelijk gericht is op swing trades. Hiermee probeer je als handelaar te profiteren van korte tot middellange termijn prijsschommelingen. Zo kocht hij in augustus bijvoorbeeld aandelen van MicroStrategy tegen een gemiddelde koers van 350 dollar. Momenteel staat de koers zo’n 49 procent hoger op 520 dollar.

Simon houdt zich actief bezig met de markt en ruikt waar de meeste kansen liggen. Voor investeerders die minder tijd kwijt willen zijn aan het bestuderen van de markt en de timing van transacties, biedt handelsplatform eToro de unieke kans om de handelsactiviteit van ervaren handelaren te kopiëren. Zo kun je zonder inspanning genieten van hetzelfde rendement als Simon of andere experts. Via deze link kun je gratis een account aanmaken en direct beginnen met kopiëren.

 

 


eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro. Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn. eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico. 74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment