Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws

Louise de Graaf


De wereld van crypto staat nooit stil, dat laat de recente stijging van shiba inu (SHIB) maar weer eens zien. De memecoin heeft een indrukwekkende stijging van meer dan 20% laten in slechts vier uur tijd. Dit heeft alles te maken met de komst van een nieuw partnerschap.

Ontwikkelaar memecrypto komt met aankondiging grote samenwerking

Shiba Inu, vaak liefkozend Shiba genoemd, is een bekende crypto die de aandacht heeft getrokken met zijn meme-achtige branding en grote community. Terwijl veel traditionele beleggers sceptisch blijven over de waarde van de memecoin, heeft Shiba Inu een enorme achterban opgebouwd. Mede dankzij zijn sterke online aanwezigheid en actieve community op sociale media. Ook deze keer is dat het geval.

De hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, Shytoski Kusama, trok de aandacht middels een een X-post (voorheen Twitter). Hij liet weten dat de munt met een cruciale partnerschap bezig is. De samenwerking is gericht op de gerevolutioneerde versleuteling en privacy binnen haar ecosysteem.

Op X schrijft Kusama het volgende:

“Onze nieuwste partnerschap is een GROTE. Let goed op waarom versleuteling en privacy belangrijk zijn voor het Shib-ecosysteem en de gemeenschap!”

Nieuwe ontwikkelingen voor Shiba-netwerk

Toen de nieuwste editie van The Shib Magazine werd genoemd in Kusama’s bericht, werden veel nieuwe functies besproken. Deze zullen allemaal binnenkort beschikbaar zijn voor Shiba Inu. De community bood de eerste 3.000 gebruikers de mogelijkheid om gratis een speciale Non-Fungible Token (NFT) te claimen. Deze NFT toont de cover van de veertiende editie van het magazine. Ondertussen worden de langverwachte ‘nametokens’ op 5 maart onthuld.

Dit werd al gauw opgepikt door de achterban van de munt achter het hondenras, waardoor de munt een koersstijging inzette. In vier uur tijd steeg de munt met wel 20%. Dat is een sterke opwaartse prijsactie, die na de uren ervoor zijn momentum doorzet. Dit maakt het in totaal 46% in de afgelopen zeven dagen wat de Shiba-koers in de plus staat.

Shiba kent een gunstige tijd voor het project. Zo is onlangs de KNINE-token gelanceerd. Het is een nieuwe crypto die is gelanceerd als onderdeel van het Shiba Inu-ecosysteem. Tevens is het gekoppeld aan het populaire cryptoproject K9 Finance.

Ook is er een fusie met Tangem, een bedrijf dat diensten aanbiedt voor cryptowallets, aangekondigd. Het cryptobedrijf is begonnen is met het combineren van Shibarium, een technologie van Shiba Inu, om het veiliger en makkelijker te maken om te gebruiken. Tot slot is de Sharbi’s FETCH-bridge onderdeel van het magazine. Deze ‘brug’ maakt het makkelijker om informatie uit te wisselen tussen verschillende platforms.

1.000.000 gratis Shiba

Wil je zelf ook in het bezit zijn van Shiba Inu? Anycoin Direct biedt nieuwe klanten één miljoen aan gratis SHIBA! Maak een account aan, koop een crypto naar keuze op 29 feb of 1 maart en ontvang direct na aankoop 1.000.000 SHIB extra in je persoonlijke wallet. Maak hier direct een account aan om mee te doen aan de actie.


Post Views: 1

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment