Ripple (XRP) breekt cruciale zone en kan vanaf hier met 66% stijgen

Louise de Graaf


Ripple (XRP), bekend om zijn rol in grensoverschrijdende betalingen, staat vandaag centraal in onze analyse.

We belichten de koersverwachting voor XRP, ondersteund door een analyse uit onze Discord omgeving. Hier discussiëren meer dan 1.500 leden actief over crypto en delen hun visies over de toekoms.

Technische analyse XRP koers

De XRP koers lijkt eindelijk weer aan een stijging te zijn begonnen na de recente daling. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

Recent heeft XRP een aanzienlijke daling meegemaakt tot ongeveer $0,41, maar vanaf dit punt zien we een opleving. Opmerkelijk is dat de koers nu de weerstandszone rond de $0,54 lijkt te doorbreken.

 

Het overstijgen van deze zone is essentieel, omdat het de koers kan stabiliseren en ondersteunen voor verdere stijgingen. Op de langere termijngrafieken hebben we een ‘3 wave’ patroon naar beneden zien voltooien, en een vergelijkbaar patroon lijkt zich nu naar boven te ontwikkelen.

 

Hierdoor richten we onze blik op de hogere zone van $0,83 tot $0,90, op voorwaarde dat de huidige doorbraak van de $0,54-zone bevestigd wordt als een support zone. Deze ontwikkeling zou kunnen duiden op een aanhoudend herstel van XRP, met belangrijke doelen in het vooruitzicht als de koers zijn opwaartse trend voortzet.

Datum analyse: 22 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/a2mj9M4l/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment