Quant (QNT) wordt volatieler en kan krachtige stijging inzetten

Louise de Graaf


Quant (QNT), gericht op het verbinden van blockchains en netwerken door middel van het unieke Overledger-netwerk, is het onderwerp van onze huidige analyse.

We verkennen de koersverwachting voor QNT, ondersteund door inzichten uit onze Discord community waar analyses en live-streams regelmatig worden gedeeld.


Polkadot (DOT) pakt stoom op: Opwaartse trend zet door naar $15,76

Technische analyse quant (QNT) koers

Quant heeft nog niet dezelfde kracht laten zien die veel andere munten op de markt wel toonden. Toch lijkt het erop dat de koers eindelijk in beweging komt en mogelijk richting hogere doelen gaat, legden onze analisten onlangs uit:

“QNT is een munt die ons soms hoofdbrekens bezorgt omdat het flink op en neer gaat. Maar we geloven dat de algemene richting omhoog is. Recentelijk hebben we precies het 100% Fibonacci-niveau geraakt, waar we veel weerstand verwachten.

 

Onze verwachting is dat de koers nu een kleine terugval zal hebben richting het 38,2% niveau, wat neerkomt op een koers van $127, voordat het weer een krachtige stijging inzet.

 

Voor de nabije toekomst richten we ons op een doel van $170. Dit is opnieuw een niveau waar veel weerstand verwacht wordt, en we zullen nauwlettend in de gaten houden hoe de koers zich hier gedraagt.”

Datum analyse: 26 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/fGeKFs9T/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment