Populaire crypto kan met 50% omhoog schieten

Louise de Graaf


In dit artikel presenteren we een diepgaande analyse van decentraland (MANA). Ook als je geen MANA bezit, biedt deze analyse interessante inzichten in de status van MANA en toekomstige verwachtingen voor de koers.

Als lid van onze Premium omgeving krijg je als eerste toegang tot meer van dit soort diepgaande analyses. Bovendien kun je direct al je vragen aan onze analisten. Voor slechts €1 kun 30 dagen lang duiken in de Premium omgeving van Crypto Insiders en profiteren van alle kennis die onze gemeenschap te bieden heeft.

Let op, dit is géén financieel advies, maar slechts een inkijk in de beslissingen die onze analisten nemen.


🔔 Vandaag: €56 goud gratis

Technische analyse decentraland (MANA) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe blik geworpen op de MANA koers. Zij deelden toen de volgende inzichten in de Premium omgeving:

“MANA hangt momenteel precies rond onze groene koopzone, die tussen de $0,21 en $0,273 ligt. Het mooie is dat deze zone flink wat steun lijkt te bieden, wat de relevantie ervan extra benadrukt.

Echter, er vormt zich ook een neerwaartse trendlijn, wat ons doet vermoeden dat er mogelijk nog wat meer neerwaartse actie aan zit te komen.

We wachten nu rustig af tot de koers nog wat verder deze zone in zakt voordat we besluiten een positie op te bouwen. We verwachten dat de koers in een nog specifiekere zone terechtkomt, tussen de $0,227 en $0,248.

Als alles volgens plan verloopt, houden we rekening met een potentiële stijging richting de $0,42. Dat zou een mooie stijging van zo’n 50% zijn.”

 

Link naar grafiek: https://www.tradingview.com/x/zfFDDXbI/

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment