Polygon (MATIC) daling bijna voorbij, koers kan hier met 80% stijgen

Louise de Graaf


Polygon (MATIC), een platform dat zich richt op het verbeteren van de schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van Ethereum, is het focuspunt van onze analyse vandaag.

We duiken in de koersverwachting voor MATIC, met inzichten uit onze Discord omgeving waar we regelmatig updates en live-streams delen.

Technische analyse Polygon (MATIC) koers

Polygon is de afgelopen maand geleidelijk gedaald, maar het einde van de neerwaartse tremd lijkt in zicht. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

‘‘Onze analyse onthult een groter 12345 Elliott Wave patroon waarvan we momenteel in wave 2 zitten. Deze fase wordt vaak geassocieerd met correcties, maar biedt ook kansen voor de oplettende belegger.

 

We zien dat de koers zich bevindt in een steunzone die ligt tussen de 100% en 123,6% Fibonacci-niveaus, welke in dit geval tussen de $0,60 en $0,70 ligt, wat een natuurlijke zone is waar de koers stabilisatie of zelfs een opleving kan ervaren. Hoewel we dicht bij het invalidatieniveau zijn, behouden we ons vertrouwen dat MATIC hierboven zal blijven.

 

Op korte termijn lijkt een verdere daling binnen de huidige marktstructuur waarschijnlijk, maar dit is niet per se een teken van algehele zwakte. Integendeel, we verwachten dat deze daling plaats zal maken voor een middellangetermijnstijging, zodra deze tweede wave is voltooid. Uiteindelijk stellen we onze targets op $1,40 en zelfs daarboven.”

Datum analyse: 26 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/gyd990py/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 714Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment