Polygon herrijst, Pepe daalt en InQubeta rally

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Het cryptolandschap is een broeihaard van ontwikkelingen en gebeurtenissen. Maar wat zijn de top drie dingen om deze week in de gaten te houden? Dat zijn de opkomst van Polygon (MATIC), de daling van Pepe (PEPE) en de massale deelname aan de InQubeta (QUBE) presale, een top ICO in de cryptoruimte.

Laten we eens in deze ontwikkelingen duiken.


🔔 Vandaag: €56 goud gratis

InQubeta (QUBE): Een veelbelovende investering

InQubeta (QUBE) is een van de beste presteerders geweest in de tweede helft van het jaar, vooral in de ICO (initial coin offering) ruimte. Het heeft tot nu toe maar liefst $ 4,2 miljoen opgehaald en maakt zich sterk als beste ICO van dit jaar. Maar wat maakt dit project zo speciaal? Ten eerste combineert het zowel AI als blockchaintechnologie en wil het de AI-industrie hervormen. Dit heeft de interesse gewekt van investeerders en enthousiastelingen, en dat maakt InQubeta een van de nieuwe DeFi projecten om in de gaten te houden.

Het project wil de AI-sector hervormen door gebruik te maken van blockchaintechnologie en een nieuw fundraisingmodel te creëren in de AI-industrie. Het wordt een crowdfundingplatform – het eerste in zijn soort – waarmee AI-startups fondsen kunnen werven via crypto. Hiermee kunnen we met zekerheid zeggen dat het de hype waard is die het heeft gecreëerd binnen de cryptogemeenschap.

Het project bevindt zich in de vierde fase van de presale en kost slechts $0,0133 per token. Deze goedkope prijs betekent dat er meer QUBE tokens kunnen worden verzameld, wat naar eigen zeggen kan leiden tot aanzienlijke ROI’s.

Polygon (MATIC): Dreigende rally

Polygon (MATIC) is een van de beste presteerders van 2023 en is uitgegroeid tot een belangrijke cryptocurrency. Het is een multi-chain scaling solution gebaseerd op Ethereum. De Polygon SDK, het belangrijkste onderdeel, maakt het mogelijk om verschillende gedecentraliseerde apps (dApps) te maken. Hiermee is het uitgegroeid tot een van de top altcoins op de markt.

Het bovenstaande beschrijft Polygon, maar hoe zit het met de prijsvooruitzichten voor deze week? Volgens analisten zal de prijs van MATIC waarschijnlijk stijgen. Dit project krijgt steeds meer aanhang in de cryptoruimte, wat zal bijdragen aan zijn stijging.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Pepe (PEPE): Verwachte prijsdaling

Pepe (PEPE) werd gecreëerd als eerbetoon aan de beroemde internetmeme Pepe the Frog. Het is momenteel ook de op twee na populairste memecoin, enkel achter Dogecoin en Shiba Inu.

Hoewel het een topmunt is in het meme-ecosysteem, is de prijs ervan gedaald. Dat is nog niet alles. Volgens experts zal Pepe naar verwachting nog verder in prijs dalen. Als belegger of handelaar moet je voorlopig dus voorzichtig zijn.


🎁 Nieuw: Bitcoin mining vanuit huis! Eerste €500 cadeau

  • Advertentie
  • Rollman Mining

Conclusie

De top drie ontwikkelingen waar je dit weekend op moet letten zijn de herrijzing van Polygon, de daling van Pepe en de rally van InQubeta. Met deze kennis kun je jezelf beter positioneren in de cryptomarkt. InQubeta is een veelbelovend ICO-project waaraan je kunt deelnemen door de onderstaande link te volgen.

Bezoek InQubeta Presale

Word lid van de InQubeta Communities


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment