Polkadot koerspatroon toont groene zone als omslagpunt

Louise de Graaf


In dit artikel bekijken we de koers van polkadot (DOT), een platform dat meerdere blockchains met elkaar verbindt om een verenigd netwerk te vormen. Deze analyse, die afkomstig is uit onze Premium omgeving, biedt een nieuwe kijk op de koers van DOT en de verwachte richting voor de korte termijn.

Deze inzichten zijn van onschatbare waarde voor traders die hun eigen handelsplan willen maken. Met het kleine bedrag van €1 krijg je 30 dagen lang toegang tot onze Premium omgeving, waar je meer gedetailleerde analyses en gesprekken met experts kunt vinden.


🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud

Technische analyse polkadto (DOT) koers

De experts van Crypto Insiders hebben onlangs hun nieuwste inzichten over de DOT koers gedeeld. Ze presenteerden onlangs hun gedetailleerde analyse exclusief aan de Premium leden:

“De grafiek van polkadot toont een klassiek zigzag patroon, herkenbaar als een ABC – WXY Elliott Wave structuur. Dit type patroon geeft vaak een correctieve marktfase aan.

 

Aan het eind van dit patroon hebben we een groene koopzone kunnen tekenen die wordt ondersteund door meerdere belangrijke Fibonacci-niveaus. Deze niveaus bieden een sterke onderbouwing voor de zone als een potentieel omslagpunt. We letten nauwkeurig op een laag invalidatieniveau dat ligt op $3,569. Het is essentieel dat de prijs boven dit niveau blijft voor onze huidige marktvisie.

 

Zodra de prijs de groene zone bereikt en steun vindt, verwachten we de afronding van de correctieve wave en de start van een sterke impulsieve wave. Het is in deze fase belangrijk dat we alert blijven op tekenen van een omkeer, zodat we klaar zijn om te reageren op de opwaartse beweging.”

Datum analyse: 23 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/jItrMrFv/

Gratis polkadot of crypto naar keuze

Bitvavo, een van Europa’s meest gebruiksvriendelijke crypto-handelsplatformen, biedt lezers van Crypto Insiders een exclusieve deal. Door je aan te melden via deze link, ontvang je een welkomstbonus en betaal je geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 137Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment