Polkadot (DOT) koers blijkt aardig voorspelbaar

Louise de Graaf


In deze terugblik richten we ons op polkadot (DOT), het netwerk dat bekend staat om het verbinden van diverse blockchains. Een tijd geleden deelden we de koersverwachtingen van onze analisten in de Premium omgeving voor DOT. Nu is het tijd om te beoordelen hoe deze voorspellingen overeenkomen met de daadwerkelijke prestaties van Polkadot.

Als je na deze evaluatie meer inzicht wilt of vragen hebt, nodigen we je uit om voor slechts €1 een 30-daagse proefperiode te starten voor onze Premium omgeving. Hier kun je verdere analyses bekijken, de resultaten van eerdere voorspellingen evalueren en in gesprek gaan met onze community en analisten. Let op: wat we bieden is geen financieel advies, maar een terugblik op de inzichten van ons team.


🔔 Vandaag: €56 goud gratis

Technische analyse polkadot (DOT) koers

Op 9 juli hebben de analisten van Crypto Insiders de onderstaande grafiek gedeeld met onze Premium leden. Het is interessant om te zien hoe deze analyse goed op schema loopt en de huidige marktbewegingen nauwkeurig heeft weten te volgen.

De voorspelling van toen is nog steeds relevant vandaag, wat de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van onze analyses onderstreept. In de analyse gaven de analisten aan een ending diagonal wave patroon te herkennen, dat naar verwachting zou eindigen in de zone rond de $3,80.

Enkele maanden later blijkt dat de koers dit patroon nauwgezet heeft gevolgd; de koers maakte een daling en vond uiteindelijk zijn bodem in de voorspelde zone. De koers heeft niet alleen het patroon perfect gevolgd naar beneden, maar we zien ook de aanvang van de voorspelde stijging. De koers bereikte een dieptepunt van $3,55 en maakte van daaruit een stijging van ongeveer 25%.

Hoewel de analisten een nog krachtigere stijging anticiperen, vormt dit al een veelbelovend begin.

 

Link naar grafiek: https://www.tradingview.com/x/kZzAX3jy/

Op zoek naar een betrouwbare partij om DOT te kopen?

Samen met Crypto Insiders biedt Bitvavo, een vertrouwd Nederlands handelsplatform, nieuwe klanten een aantrekkelijke welkomstbonus. Meld je aan via deze link en ontvang niet alleen een mooie bonus, maar handel ook de eerste 10.000 euro kosteloos. Onze experts bevelen Bitvavo aan, vanwege de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en Nederlandstalige ondersteuning.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment