Onbekende ‘cash’ coin trekt bekijks & stijgt 60%

Louise de Graaf


In de turbulente wereld van crypto is het vinden van een verborgen juweeltje een opwindende ervaring. Terwijl de grote namen zoals bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) de meeste aandacht trekken, zijn het vaak de minder bekende projecten die de meest opmerkelijke prestaties leveren. Vandaag richten we de schijnwerpers op een dergelijke mogelijk verborgen schat: eCash (XEC). De opkomende ‘cash’ coin is vandaag met maar liefst 60% gestegen.

eCash crypto doorbreekt jarenlange stilte met prijsstijging

eCash, afgekort als XEC, is een cryptoproject dat zich richt op het bieden van een snel, veilig en privé betaalmiddel. Terwijl de wereld steeds digitaler wordt, groeit ook de behoefte aan een efficiënt, grenzeloos en onafhankelijk betalingssysteem. eCash tracht deze behoefte te vervullen door een gedecentraliseerde oplossing te bieden die snelheid, privacy en gebruiksgemak combineert.

De munt, die al sinds 2021 op de markt is, kende sinds half mei van 2022 lusteloze prijsactie. Met een volume wat sindsdien niet meer boven de 100 miljoen dollar is uitgekomen leek het project eerder een miss te zijn dan een hit. Echter heeft eCash de afgelopen uren plotseling teken van leven vertoond. Het handelsvolume ging van amper 100 miljoen dollar naar bijna tien keer die hoeveelheid binnen enkele uren tijd. De prijs zag een stijging tegemoet van wel 60%.

XEC grafiek op Bybit (Powered by SATOS)

De eCash-coin is het voormalige Bitcoin Cash ABC (BCHA) en staat bekend om zijn focus op privacy en anonimiteit. Terwijl veel cryptocurrencies transacties openbaar op een blockchain registreren, maakt eCash gebruik van geavanceerde cryptografische technieken om de privacy van gebruikers te waarborgen. Hierdoor kunnen gebruikers transacties uitvoeren zonder dat hun financiële gegevens voor iedereen zichtbaar zijn.

Revolutionaire geldoplossingen door crypto

eCash is gebaseerd op de Bitcoin Cash (BCH) blockchain en maakt gebruik van een aangepaste implementatie van de originele Satoshi Nakamoto code. Door zijn nadruk op privacy en snelle transacties, heeft eCash verschillende potentiële toepassingen.

Het kan worden gebruikt voor peer-to-peer betalingen tussen individuen, maar ook voor online aankopen en zelfs in fysieke winkels. Door zijn lage transactiekosten en snelle bevestigingstijden, is eCash aantrekkelijk voor zowel de consumenten als de diehard-handelaren.

Het levendige eCash is voor velen nog een verborgen parel in de crypto-industrie. Het project dat stilletjes maar gestaag terrein wint en vandaag de aandacht trekt met een indrukwekkende prijsstijging. Terwijl de wereld blijft evolueren naar een meer gedigitaliseerde toekomst, kan eCash een cruciale rol spelen in het vormgeven van hoe we waarde uitwisselen en transacties uitvoeren.

Tijdelijk tot 40 euro gratis crypto cadeau

Ben je klaar om je te verdiepen in de wereld van crypto en speel je met het idee om bitcoin (BTC) of misschien wel kleinere coins als eCash (XEC) te kopen of verhandelen? Wij hebben de handen ineengeslagen met Bybit powered by SATOS, de exchange met het meest uitgebreide aanbod van crypto in Nederland, om onze lezers een exclusieve aanbieding te doen.

Registreer je bij Bybit powered by SATOS via onderstaande knop en krijg als welkomstgeschenk tot 40 euro in de crypto naar keuze helemaal gratis.

40 euro gratis meepakken


Post Views: 111Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment