Nieuwe meme coins Memeinator en Memeland nemen het tegen elkaar op

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


De bullmarkt is klaar voor een comeback. En om die reden strijdt een gevarieerde selectie nieuwe meme coins en gevestigde tokens om de positie om de komende jaren de grootste winnaar te worden. Twee van de belangrijkste meme coins die dit jaar de krantenkoppen halen met een initial coin offering zijn naar eigen zeggen Memeinator (MMTR) en de snel stijgende nieuwe meme coin Memeland (MEME). Beide nieuwe meme coins hebben voorafgaand aan hun respectievelijke lanceringen voor een enorme hype en investeringen gezorgd.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Wat is Memeinator (MMTR)?

Het segment van de meme coins lijdt onder een toename van weinig inspirerende Dogecoin of Pepe Coin derivaten, samen met andere ondermaatse meme coins. Deze hebben allemaal een gebrek aan utility en innovatie en bieden alleen ironie en slechte pogingen tot humor.

Door de duizenden meme coins in crypto – waarvan 99% ernstig enige innovatieve of praktische kwaliteit mist – moet de markt voor meme coins worden opgeruimd.

Dat is waar Memeinator in beeld komt – en opruimen is wat het wil doen. Deze futuristische meme coin heeft tot nu toe een bedrag van meer dan $1,5m opgebracht nu het fase 7 van de ICO betreedt, wat de hype en tractie aangeeft die deze heeft gegenereerd onder crypto enthousiastelingen. Memeinator heeft de zwakke meme coins die de ruimte vervuilen in het vizier, door ze te identificeren met een onberispelijk nauwkeurig AI algoritme en ze te markeren voor vernietiging op weg naar het bereiken van het doel van een marktkapitalisatie van $1 miljard.

Achter de oneerbiedige humor en onweerstaanbaar herkenbare aantrekkingskracht loopt Memeinator voorop in de volgende generatie meme coins, waarbij het formaat wordt herhaald en geïnnoveerd. Het is een meme coin die een nieuwe digitale ervaring mogelijk maakt door gebruik te maken van gaming, Twitter API en OpenAI technologie, waardoor de presale van MMTR tokens tot de beste mogelijkheden om te investeren in crypto van 2023 behoort.

Nergens is het verhaal van Memeinator duidelijker dan in de geplande release van de videogame Meme Warfare. De game gebruikt de AI web scraping tool om het internet af te speuren naar meme coins, waarbij zwakke meme coins in het algoritme worden ingevoerd als karakters die spelers meedogenloos kunnen uitroeien.

Naast het aanbieden van mogelijkheden voor staking en passieve inkomsten, werkt Memeinator aan een exclusieve NFT collectie voor houders. Bovendien zijn de tokenomics van MMTR deflatoir, met tokenburns om de duurzaamheid en groei van Memeinator op de lange termijn te garanderen.

Het protocol heeft onlangs zelfs een officiële Memeinator merchandise winkel gelanceerd, waar investeerders hun steun voor het project kunnen demonstreren door de nieuwste producten aan te schaffen.

7,5% van het totale MMTR token aanbod is bestemd voor weggeefacties, wedstrijden en prijzen waar houders van kunnen genieten. Bij de eerste weggeefactie wint een gelukkige investeerder uit de presale een gratis retourtje naar de ruimte met Virgin Galactic, ter waarde van $250.000.

Memeinator prijsvoorspelling: Vooruitzichten voor 2025

Alle ogen zijn gericht op 2025, na de aanstaande Bitcoin halving in 2024. Iedere Bitcoin halving uit het verleden veroorzaakte immers het jaar daarop een bullmarkt. Dit was het geval in 2020 en 2016, gevolgd door bullmarkten in respectievelijk 2021 en 2017. Met het overtuigende verhaal van Memeinator, de sterke focus op opbouw van de community en betrokkenheid, en het unieke waardevoorstel – om nog maar te zwijgen van het doel om een marktkapitalisatie van $1 miljard te bereiken.

Memeinator tokens zijn momenteel te koop voor een bedrag van $0,014, waardoor investeerders in de presale de kans krijgen om in te stappen vóór het token op de exchanges wordt gelanceerd – en voordat de openbare handel het token naar parabolische hoogten kan pompen.

Als je op de hoogte wilt blijven van de MMTR presale en FOMO wilt vermijden, dan is aanmelden op de e-maillijst een geweldige manier om op de hoogte te blijven.


🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud

Wat is Memeland (MEME)?

Ondertussen trekt een andere snel stijgende meme coin de aandacht in de wereld van crypto, nadat deze in de presale in hoog tempo $10 miljoen heeft opgehaald. Memeland is een van de nieuwe meme coins die de markt voor meme coins wil opschudden en hoopt een top meme coin te zijn om voorafgaand aan de volgende bullmarkt in te investeren.

Onder leiding van het team achter de gerenommeerde website voor het delen van meme 9GAG zullen Memeland en het MEME token worden gebruikt als het native token van een ambitieuze NFT marktplaats en ecosysteem. Ondanks dat de makers expliciet verklaarden dat het token geen enkele utility heeft, stonden presale investeerders in de rij om enthousiast deel te nemen aan de presale nadat het eind oktober 2023 op het Binance Launchpad verscheen.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Memeland prijsvoorspelling: Vooruitzichten voor 2025

Hoe verhoudt Memeland zich tot Memeinator wat betreft de potentiële prijsstijging in 2025? Gezien het feit dat het team MEME tokens lanceerde tegen een ICO prijs van $0,001 en binnen 42 minuten $10 miljoen ophaalde, hoopt het team van Memeland tegen 2025 te stijgen.

Om (MMTR) te kopen, ga je naar de officiële website van Memeinator.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment