nieuwe kans in groene koopzone

Louise de Graaf


In dit artikel delen we de meest recente solana (SOL) analyse uit onze Premium omgeving. De markt heeft enkele significante bewegingen laten zien, die van belang kunnen zijn voor jouw beleggingskeuzes. Ontdek welke factoren de huidige SOL-prijs beïnvloeden en wat dit kan betekenen voor de toekomst.

Profiteer nu van onze aanbieding: 30 dagen toegang tot onze Premium content voor slechts 1 euro. Onthoud: deze analyse is informatief en onze experts zijn geen financiële adviseurs.


Goed nieuws! 🎉 Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

Technische analyse solana (SOL) koers

De analisten van Crypto Insiders onlangs voor solana een nieuwe analyse klaargezet in de Premium omgeving. Zij belichten hierin de volgende punten:

“SOL beweegt de laatste tijd voornamelijk zijwaarts. Echter, onze verwachting is dat SOL een correctie zal ondergaan, in de vorm van een wave 2 uit een 12345 Elliott Wave patroon, en daar liggen mogelijk kansen.

 

Deze correctie zal naar verwachting in de groene koopzone vallen, tussen de 38,2% en 61,8% Fibonacci-niveaus. Op dit punt zullen wij overwegen om SOL in te kopen, anticiperend op de daaropvolgende stijging.

 

We hebben sterke verwachtingen dat de koers minimaal richting de $75 zal gaan. Het is belangrijk om ook het invalidatieniveau in de gaten te houden, dat op $51,41 ligt. Mocht de prijs onder dit niveau vallen, dan zullen we onze strategie heroverwegen.”

Datum analyse: 6 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/yGOZesVP/

Tip van de redactie: Bitvavo aanbieding

Sluit je deze maand aan bij Bitvavo en profiteer van een bonus van 20 euro, te gebruiken voor het aanschaffen van jouw favoriete crypto. Plus, ervaar het voordeel van handelsvrijheid op transacties tot 10.000 euro, waarbij de gebruikelijke kosten wegvallen. Dit exclusieve aanbod is geldig tot het einde van december. Voor aanmelden, bezoek deze link.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment