Nieuwe cryptomunt ontploft en klimt met 231% op eerste handelsdag

Louise de Graaf


In de wereld van cryptocurrencies krijgen giganten zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) vaak alle aandacht. Maar juist de opkomst van nieuwe, kleinere munten brengt een frisse dynamiek in de markt, vooral als ze onverwachts met sterke cijfers debuteren. Een recent voorbeeld hiervan is Merlin Chain (MERL), dat vandaag zijn intrede deed op de cryptobeurs Bybit en meteen een spectaculaire stijging van 231% noteerde. Dit heeft veel handelaren en analisten verrast.

MERL is nu verkrijgbaar op Bybit, waar nieuwkomers ook nog eens een introductiebonus van tot wel 20 euro aan gratis crypto kunnen krijgen.

Wat is Merlin Chain?

Merlin Chain dient als een Layer-2 netwerk voor Bitcoin en implementeert technologieën zoals ZK-Rollups, gedecentraliseerde oracle-netwerken en fraudepreventiesystemen. De MERL-token staat centraal in dit ecosysteem en heeft meerdere toepassingen: van staking en het delegeren van tokens om de netwerkveiligheid te verhogen tot aan het betalen van transactiekosten.

Dit platform is ontworpen om de functionaliteit van de eerste Bitcoin laag te verbeteren door continue innovatie en de ontwikkeling van nieuwe applicaties op de tweede laag te stimuleren.

De indrukwekkende opmars van MERL

De introductie van MERL op de beurs van Bybit kon werkelijk niet beter beginnen. De munt schoot omhoog met een initiële stijging van vele honderden procenten direct na het openen van de handel. Hoewel er een lichte terugval was na de eerste piek, heeft de koers zich snel hersteld en blijft deze stabiel met een aanzienlijk rendement van meer dan 230% op de eerste handelsdag.

MERL grafiek op Bybit (Powered by SATOS)

Met een marktkapitalisatie van $314 miljoen en een 24-uurs handelsvolume van $227 miljoen bewijst Merlin Network dat het een sterke interesse heeft gewekt onder handelaren en beleggers.

Tijdelijk tot 20 euro gratis crypto cadeau

Ben je klaar om je te verdiepen in de wereld van crypto en speel je met het idee om bitcoin of misschien wel kleinere coins als MERL te kopen of verhandelen? Wij hebben de handen ineengeslagen met Bybit powered by SATOS, de exchange met het meest uitgebreide aanbod van crypto in Nederland, om onze lezers een exclusieve aanbieding te doen.

Registreer je bij Bybit powered by SATOS via onderstaande knop en krijg als welkomstgeschenk tot 20 euro in de crypto naar keuze helemaal gratis.

Claim 20 euro gratis


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment