Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe

Louise de Graaf


In de dynamische wereld van crypto spelen Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) vaak de hoofdrol, en daarom is het altijd opwindend om te zien hoe nieuwe, kleinere munten de markt betreden en onverwacht hoge sprongen maken. Vandaag heeft de Gaimin (GMRX) token zo’n indrukwekkende entree gemaakt. Met een ongekende stijging van 12.000% sinds de notering op Bybit vandaag heeft GMRX iedereen versteld doen staan. Deze crypto is momenteel op Bybit beschikbaar, waar je momenteel een bonus tot 40 euro gratis crypto naar keuze ontvangt.

Wat is Gaimin?

Gaimin verbindt de wereld van crypto met gaming door desktop gaming kracht te gebruiken voor blockchain computing. Met de GMRX token als kern van zijn economie, biedt Gaimin een volledig ontwikkeld, gebruiksklaar platform voor cloud computing, gamesdistributie en gamerervaringen.

Dit innovatieve platform richt zich op de 1.6 miljard desktop gamers wereldwijd. Door het lenen en uitlenen van GPU’s aan te bieden voor AI, renderen en gaming, creëert Gaimin nieuwe waarde voor de gaminggemeenschap.

GMRX’s fenomenale stijging

De lancering van GMRX op Bybit vandaag was niets minder dan spectaculair met een stijging van maar liefst 20.000% onadat de coin op Bybit beschikbaar werd. Sinds de absolute piek is de koers weer iets gezakt, maar lijkt te zijn gestabiliseerd op nog steeds een rendement van 12.500% vandaag. Een krankzinnige dag voor de nieuwe munt.

GMRX grafiek op Bybit (Powered by SATOS)

De marktkapitalisatie is nog behoorlijk bescheiden, maar met een handelsvolume van $83.63 miljoen in de afgelopen 24 uur, toont Gaimin een sterke interesse onder crypto-handelaren.

De vraag blijft of de stijging van GMRX duurzaam is of grotendeels gedreven door speculatie. Voor diegenen die vroeg hebben geïnvesteerd, maakt het waarschijnlijk niet uit; zij hebben al een aanzienlijk rendement op hun investering gezien. Hoe dan ook, Gaimin’s succesvolle notering op Bybit laat maar weer eens zien hoe krankzinnig de stijgingen zo nu en dan kunnen zijn.

Tijdelijk tot 40 euro gratis crypto cadeau

Ben je klaar om je te verdiepen in de wereld van crypto en speel je met het idee om bitcoin of misschien wel kleinere coins als GMRX te kopen of verhandelen? Wij hebben de handen ineengeslagen met Bybit powered by SATOS, de exchange met het meest uitgebreide aanbod van crypto in Nederland, om onze lezers een exclusieve aanbieding te doen.

Registreer je bij Bybit powered by SATOS via onderstaande knop en krijg als welkomstgeschenk tot 40 euro in de crypto naar keuze helemaal gratis.

Claim 40 euro gratis


Post Views: 12.296Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment