Nieuwe bitcoin koersvoorspelling van ervaren experts

Louise de Graaf


Duik dieper in de wereld van bitcoin (BTC) met deze analyse, afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving. Onze ervaren analisten verkennen voortdurend de markt en bieden hun unieke inzichten en strategieën voor dagelijks met onze 1.000 leden.

In onze Premium ruimte ben je verzekerd van voorrangstoegang tot diepgaande analyses en de meest recente updates. Plus, je hebt de unieke kans om jouw prangende vragen direct aan onze analisten te stellen. Wees voorbereid op de volgende bewegingen van bitcoin met ons aan je zijde.

Nieuwe instapkansen voor bitcoin (BTC)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen, zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat BTC binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“De koers van BTC kreeg vandaag een flinke impuls van nep-nieuws omtrent de goedkeuring van een bitcoin spot ETF, waardoor een scherpe stijging naar de blauwe weerstandszone rond de $30.000 plaatsvond.

Echter, onze analyse wijst uit dat deze opwelling waarschijnlijk van korte duur zal zijn en niet wijst op een langdurige ommekeer.

We anticiperen dat de huidige neerwaartse trend zijn pad zal vervolgen, richting de aantrekkelijke groene koopzone gesitueerd tussen de $21.700 en $23.600, waar we onze kans schoon zien om bitcoin aan te schaffen.”

 

Deze analyse is op 16 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment