Nederlands project deelt uit: Nederlanders krijgen gratis crypto

Louise de Graaf


Het Nederlandse crypto-platform Knaken staat bekend om hun samenwerkingen met nieuwe en innovatieve cryptocurrencies van eigen bodem, en dit keer mogen we het baanbrekende nieuwe Nederlandse project Planq aan deze lijst toevoegen. Planq heeft de potentie om de manier waarop crypto wereldwijd gebruikt wordt volledig op de schop te nemen.

Om dit te vieren krijgen nieuwe gebruikers bij Knaken maar liefst 100 $PLQ cadeau bij het maken van een nieuw account. Wees er snel bij, want de actie geldt alleen voor de eerste 200 mensen die zich aanmelden.

Planq x Knaken: een nieuw hoofdstuk

De listing van Planq op Knaken vertegenwoordigt een significante stap in de Nederlandse crypto-scene. Planq is nu beschikbaar voor Knaken-gebruikers. Deze samenwerking onderstreept Knaken’s toewijding aan het ondersteunen van Nederlandse crypto-projecten en biedt een kans voor gebruikers om vroeg deel te nemen aan een beloftevol nieuw project.

Het Planq netwerk heeft namelijk een uiterst unieke benadering van crypto. Het focust zich, als een van de eersten in de hele crypto industrie, op mobiele bruikbaarheid. Dat is belangrijk, want hoewel een groot deel van de wereldbevolking geen toegang heeft tot een laptop- of desktopcomputer, heeft 80% wel degelijk toegang tot een mobiele telefoon.

Dat betekent dat er een heleboel mensen zijn die de wereld van crypto binnengehaald kunnen worden door Planq. Iets wat voorheen voor deze groep mensen onmogelijk was; revolutionair dus. Daarnaast is het project gloednieuw, dus is er mogelijk enorm veel ruimte voor groei.

Wil je meer weten over Planq en de ambities die het Nederlandse project heeft? Lees dan dit artikel, waarin we dieper ingaan op alle bestaande en nieuwe functies van Planq.

Knaken Settle: betalen met crypto

Knaken had vorige week al groot nieuws. Knaken’s innovatieve betaalsysteem, Knaken Settle, werd namelijk gelanceerd. Samen ontwikkeld met de bekende betalingsprovider Buckaroo, transformeert Knaken Settle de manier waarop consumenten crypto kunnen gebruiken in het dagelijks leven. Settle stelt gebruikers namelijk in staat om met een scala aan cryptovaluta te betalen bij online winkels, zonder de noodzaak van een crypto wallet.

Deze ontwikkeling verkleint de kloof tussen de cryptomarkt en traditionele betalingen, en maakt het voor een breder publiek mogelijk om crypto te gebruiken in alledaagse transacties. Met de ondersteuning van meer dan 150 crypto, waaronder binnenkort Planq, zet Knaken Settle een nieuwe standaard voor gemak en toegankelijkheid in crypto betalingen.

Met deze samenwerkingen zet Knaken Nederland op de kaart als voorloper in de adoptie en innovatie van blockchaintechnologie en crypto-betalingen. En als kers op de taart krijgen de eerste 200 aanmeldingen bij Knaken nu 100 PLQ gratis gestort. Wacht dus zeker niet te lang en meld je vandaag nog aan bij Knaken.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment