Nederlanders trekken naar de nieuwe Bitbot presale

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Terwijl Nederlandse investeerders hun focus verleggen van Unibot naar het ontluikende potentieel van Bitbot, de eerste non-custodial trading bot op Telegram, neemt het landschap voor trading bots op Telegram een dramatische wending.

De presale van Bitbot heeft in slechts 12 weken al een bedrag van $ 2,1 miljoen binnengehaald en heeft inmiddels fase 9 bereikt tegen de huidige prijs van $0,0148.

Dit artikel contrasteert de enigszins bearish trend van Unibot met de toenemende aantrekkingskracht van Bitbot. Tevens benadrukt het waarom beleggers gretig overstappen op de presale van Bitbot, het project met ongeëvenaarde beveiligingsmaatregelen en technologische vooruitgang.


Unieke wiskundige crypto-handelsstrategie levert Thomas 170% winst op

  • icon-featured

    Featured

De markt voor crypto trading bots

Het landschap van de trading bots op Telegram is getuige van een snelle stijging en is tot nu toe opgelopen tot een indrukwekkende $1,4 miljard. Deze uitbreiding benadrukt het toenemende belang van de sector, onderstreept door een recordbedrag van $700 miljoen dat op één dag in maart via trading bots op Telegram werd verhandeld.

Te midden van deze snelgroeiende markt is Unibot een prominente speler, met een huidige marktkapitalisatie van $25 miljoen en een handelsprijs van ongeveer $25. De reis van Unibot heeft echter veel volatiliteit gekend: na een piek van $220 in augustus 2023 nam het traject van Unibot een bearish crypto wending na een kritieke inbreuk op de beveiliging.

De situatie van Unibot verslechterde met de recente aankondiging van de beëindiging van het partnerschap met het Solana team. Deze stap werd ingegeven door een reeks incidenten die culmineerden in een vertrouwensbreuk binnen de Unibot community.

Deze beslissing werd voornamelijk beïnvloed door de ongeoorloofde lancering van “evm_unibot” door de Solana groep, die plaatsvond zonder toestemming van Unibot, wat aanzienlijke onrust en problemen met de toegang tot diensten veroorzaakte onder de gebruikers.

Het is begrijpelijk dat deze reeks gebeurtenissen het vertrouwen van beleggers aanzienlijk heeft ondermijnd, wat heeft geleid tot een scherpe herbeoordeling van de betrouwbaarheid van Unibots en het vermogen van het team om de standaarden van het platform onafhankelijk te handhaven.

Bitbot: Een nieuw tijdperk van beveiliging en innovatie

Bitbot zet een nieuwe maatstaf in de beveiliging van trading bots met de strategische alliantie met cybersecurity zwaargewicht KnightSafe. Dit partnerschap is cruciaal en creëert een non-custodial kader dat de uiteindelijke controle rechtstreeks in de handen van de gebruikers legt, waardoor het principe ‘not your keys, not your crypto’ wordt versterkt.

Dit paradigma voor beveiliging wordt verder versterkt door geavanceerde anti-MEV tactieken (Maximum Extractable Value) en anti-rug pull maatregelen die zijn ontworpen om investeringen te beschermen tegen de heersende kwetsbaarheden die de reputatie van andere bots op de markt hebben aangetast.

Naast de robuuste beveiligingsmaatregelen innoveert Bitbot met door AI aangedreven tools die bedreven zijn in het doorzoeken van het crypto landschap om ondergewaardeerde gems en veelbelovende presale projecten op te sporen, waardoor gebruikers een aanzienlijk voordeel worden geboden.

Bovendien introduceert Bitbot een baanbrekend model voor het delen van inkomsten, waarbij 50% van de dagelijkse handelskosten wordt herverdeeld naar tokenhouders, waardoor zijn positie als veilige handelsbot en een ongeëvenaard investeringsplatform wordt versterkt dat opvalt in de snel evoluerende arena voor trading bots op Telegram.

Dit uitgebreide ecosysteem, onderstreept door een tokenverwervingsschema van 12 maanden voor het ontwikkelingsteam, weerspiegelt de toewijding van Bitbot om het vertrouwen te bevorderen en de duurzaamheid en het succes van het project op de lange termijn te garanderen.


Diamond Pigs kondigt Automated Trading aan met Kraken, Amerika’s meest betrouwbare Crypto Exchange

  • icon-featured

    Featured

De horizon van de markt voor crypto

De verwachtingen binnen de markt voor crypto zijn hooggespannen, aangezien verschillende sleutelindicatoren een naderende bullish fase aankondigen. Verwacht wordt dat de langverwachte halvering van Bitcoin het aanbod zal aanscherpen en mogelijk de prijzen zal verhogen, terwijl Bitcoin de verwachtingen heeft overtroffen door naar nieuwe recordhoogtes te stijgen.

Bovendien bruist de crypto community van speculaties over de mogelijke goedkeuring van Ethereum ETFs. Deze ontwikkeling zou de aantrekkingskracht van crypto voor institutionele beleggers aanzienlijk kunnen vergroten en aanzienlijke liquiditeit in de markt kunnen injecteren.

In deze snelgroeiende omgeving is het debuut van Bitbot perfect getimed. De geavanceerde technologie en rigoureuze veiligheidsmaatregelen plaatsen het in de voorhoede van de Telegram trading bot sector, klaar om te profiteren van het opwaartse traject van de markt.

In tegenstelling tot concurrenten zoals Banana Gun, die, ondanks aanloopproblemen op het gebied van beveiliging, erin slaagden om vroege winsten van kopers van meer dan 200% te realiseren, is Bitbot ontworpen om dergelijke valkuilen te vermijden door het non-custodial karakter.


🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze

Er kan er maar één de winnaar zijn

Bitbot valt niet alleen op door zijn ongeëvenaarde beveiligings- en trading tools, maar ook omdat het zich nog in de presale fase bevindt. Het is algemeen bekend dat een presale vroege investeerders, met een hoge risicotolerantie, soms kan belonen met aanzienlijke winsten.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Post Views: 18Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment