Near Protocol lijkt klaar voor hogere prijzen na breken van weerstand

Louise de Graaf


NEAR Protocol (NEAR), bekend om zijn sharding-technologie die hoge schaalbaarheid en snelheid biedt, wordt vandaag uitgelicht.

We onderzoeken de koersverwachting van NEAR, gesteund door inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams.

Technische analyse NEAR Protocol (NEAR) koers

NEAR volgt het plan van onze analisten goed en lijkt steun te hebben gevonden in de groene zone. De analisten verwachten dat vanaf hier de opwaartse trend wordt doorgezet. Dat legden zij onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“NEAR heeft de groene koopzone tussen $6,50 en $7,50 gerespecteerd. Vanuit deze zone hebben we een opwaartse beweging gezien, en wij hebben in deze zone een positie opgebouwd in anticipatie op verdere stijgingen.

 

De recente prijsactie laat zien dat NEAR boven het vorige weerstandsniveau van $8,103 is gebroken met overtuiging, wat een positief signaal is. We verwachten dat deze trend zich zal voortzetten. Ons eerste target ligt rond de volgende piek van $9, en we houden dit niveau nauwlettend in de gaten om te zien of er weerstand optreedt of dat we erdoorheen breken.

 

Als NEAR erin slaagt om dit niveau te doorbreken, verwachten we een verdere bullish trend. Onze uiteindelijke langere termijn doelen liggen rond $11 en hoger, waarbij we optimistisch blijven over de toekomstige prijsontwikkelingen van NEAR.”

Datum analyse: 17 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ABRLdSDq/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 75

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment