NEAR Protocol breekt uit neerwaartse trend, klaar voor grote stijging

Louise de Graaf


NEAR Protocol (NEAR), een blockchain-platform dat zich richt op het bieden van hoge snelheid, efficiëntie en schaalbaarheid, staat vandaag centraal in onze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor NEAR, met inzichten uit onze Discord omgeving waar regelmatig updates en live-streams worden gedeeld.


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto

Technische analyse near protocol (NEAR) koers

NEAR lijkt langzaamaan eindelijk te breken uit de neerwaartse periode van afgelopen maand. Daardoor kan de koers stijgen naar een nieuwe piek, legden de analisten onlangs als volgt uit:

“NEAR is sinds halverwege maart geleidelijk aan het dalen, waardoor er een WXY Elliott Wave patroon is ontstaan. Dit heeft ook geleid tot het vormen van een dalend driehoekpatroon met een bodem rond de $6.

 

Positief is dat we eerder deze maand uit deze driehoek zijn gebroken en steun hebben gevonden op de lijn die eerst als weerstand diende.

 

Dit betekent dat we een verdere opwaartse beweging verwachten. Uiteindelijk denken we dat de koers naar de blauwe zone op de grafiek gaat, die rond de $10 ligt. We blijven dus optimistisch over NEAR, ondanks de recente daling.”

Datum analyse: 8 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/7gZxMprY/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment