na groene zone stijging richting $50.000

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC), de leider onder de cryptocurrencies, heeft recent een aantal interessante prijsbewegingen meegemaakt. Deze analyse, rechtstreeks uit onze Premium omgeving, biedt inzicht in deze recente ontwikkelingen en wat ze kunnen betekenen voor jou als investeerder. We verkennen de technische aspecten van de BTC koers en kijken naar de toekomst.

Zoek je meer analyses? Probeer dan onze Premium omgeving, nu beschikbaar voor slechts 1 euro voor 30 dagen. Onthoud: onze informatie is bedoeld ter ondersteuning en is geen financieel advies.


Goed nieuws! 🎉 Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

In de Premium sectie van Crypto Insiders is onlangs een nieuwe BTC analyse geplaatst. Hierin hebben de analisten de volgende markttrends en voorspellingen uiteengezet:

“We hebben onlangs een stevige opwaartse beweging gezien in de markt, maar wees voorbereid op een mogelijke korte correctie. Onze analyses wijzen op een daling richting de groene zone, die zich uitstrekt tussen $41.300 en $42.777.

 

Dit is een belangrijk gebied, omdat hier de 23,6% en 38,2% Fibonacci retracement niveaus liggen. Zodra we deze zone bereiken, verwachten we een sterke opleving. We mikken op een opwaartse beweging richting de $50.000.

 

Dit zou een significante stijging betekenen en een bevestiging van de aanhoudende bullish trend. Echter, we houden ook rekening met een invalidatieniveau. Als de prijs onder de $34.750 zakt, moeten we onze strategie heroverwegen.”

Datum analyse: 6 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/J7cH0Vwe/

Tip van de redactie: Bitvavo deelt crypto uit

Bitvavo, de Nederlandse crypto-beurs, heeft een aantrekkelijke aanbieding voor december. Wanneer je een nieuw account aanmaakt, ontvang je 20 euro aan crypto cadeau. Dit geldt voor alle nieuwe aanmeldingen tot het einde van december. Daarnaast kun je tot 10.000 euro gratis handelen zonder transactiekosten. Deze aanbieding is alleen geldig in deze maand. Dus, als je geïnteresseerd bent, meld je dan aan bij Bitvavo en profiteer van deze bonus.

Hulp nodig?

In onze Premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als Premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment