mis niks, zo komt het crypto nieuws naar jou

Louise de Graaf


De cryptomarkt staat weer in vuur en vlam. Bitcoin (BTC) heeft gisteren een nieuw prijsrecord van 70.000 dollar bereikt, en verschillende altcoins zijn al in korte tijd met honderden procenten de lucht in geschoten. Nu de bullmarkt met overtuiging is ingeluid, wordt ook het crypto nieuws overspoeld.

Om je nog gemakkelijker op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen in het cryptoland zijn we nu ook te vinden op Whatsapp-kanalen. Middels deze nieuwe dienst houden we je volledig gratis op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Crypto nieuws volgen op WhatsApp

Vanaf vandaag zijn we te vinden op de nieuwe functie van WhatsApp, dat sinds oktober vorig jaar beschikbaar is in Nederland.

WhatsApp-kanalen wordt door Meta omschreven als een ‘’eenvoudige, betrouwbare en privé manier om belangrijke updates te ontvangen’’. Het biedt ons de mogelijkheid jou gemakkelijk te voorzien van het laatste crypto nieuws.

In ons kanaal delen we zeven dagen per week de belangrijkste nieuwsartikelen. WhatsApp-gebruikers krijgen via ‘Kanalen’, toegankelijk onder het kopje ‘Updates’, het laatste nieuws voorgeschoteld.

In wezen krijg je de laatste ontwikkelingen doorgestuurd in een soort persoonlijke chat. Echter kunnen alleen wij berichten plaatsen in het kanaal en kunnen anderen hier niet op reageren. Wel heb je de mogelijkheid om emoji’s achter te laten, waardoor je kunt zien welke berichten de meeste reacties oproepen.

Ons WhatsApp-kanaal vormt een manier voor degens om altijd het laatste nieuws te ontvangen en voor boomers om eenvoudig bij te blijven met wat er speelt in de crypto-wereld. Nieuws en koersupdates over bitcoin, ethereum (ETH) of jouw favoriete altcoin; alles komt aan bod.

WhatsApp is vandaag de dag onmisbaar in ons dagelijkse leven, en verlaagt wat dat betreft de drempel om up-to-date te blijven van alle crypto-ontwikkelingen.

Abonneer op het Crypto Insiders Whatsapp-kanaal

Blijf voorop lopen in de snel veranderende wereld van crypto door je nu te abonneren op ons WhatsApp-kanaal. Volledig gratis brengen we je dagelijks het belangrijkste crypto nieuws, direct in WhatsApp. Mis geen enkel belangrijk moment door je aan te sluiten middels onderstaande knop:

Ik mis niks meer


Post Views: 50Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment