Memecoin-maker voor Solana draait monsteromzet

Louise de Graaf


Pump is een platform waarop gebruikers Solana (SOL) memecoins kunnen creëren. Deze doet momenteel goede zaken; het draait een verwachte jaarlijkse omzet van maar liefst $66 miljoen. Sinds de lancering begin maart is het platform snel uitgegroeid tot een van de best verdienende toepassingen op Solana. 


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto

Solana memecoin generator Pump doet het goed

De token creatie-dienst Pump heeft sinds de lancering begin maart al meer dan $5 miljoen verdiend. Dagelijks worden duizenden tokens uitgegeven. Het platform heeft alleen al in de afgelopen 24 uur $460.000 winst gedraaid. Door het huidige succes is de omzet in de eerste tien dagen van april al meer dan de hele maand ervoor.

Het succesverhaal van Pump is mede te danken aan een toename in populariteit van memecoins op Solana. Door gebruikers de mogelijkheid te bieden om hun eigen tokens te creëren voor slechts $2, is het des te gemakkelijker. En dat gaat het netwerk niet in de koude kleren zitten; door de drukte worden transacties vertraagd of geannuleerd.

Deze gebruiksvriendelijke manier voor het maken van tokens, in combinatie met een mechanisme om ‘rug pulls‘ tegen te gaan, heeft een groot aantal handelaren aangetrokken. Pump heeft in korte tijd aanzienlijke omzet gegenereerd en is een van de hoogst renderende toepassingen op Solana geworden. 

Veiligheid voor investeerders tegen ‘rug pull’

Een van de belangrijkste kenmerken van het platform is het ingebouwde veiligheidsmechanisme dat is ontworpen om ‘rug pulls’ te voorkomen. Dit is een veel voorkomende scam in de cryptowereld waarbij token-ontwikkelaren plotseling er met het geld vandoor gaan, waardoor investeerders hun investering kwijt zijn. 

Pump zorgt ervoor dat alle tokens die via haar dienst worden gecreëerd eerlijke lanceringen zijn zonder presale of een deel voor de ontwikkelaars. Hierdoor wordt er een veiligere omgeving gecreëerd voor investeerders. 


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Investeerders met goudkoorts?

Onder de zee van uitgegeven tokens zijn er een paar uitschieters, zoals Shark Cat (SC) en Hobbes, die marktkapitalisaties hebben bereikt van meer dan $10 miljoen. Tools zoals Pump zien we opkomen in een bull markt met hoge bitcoin (BTC) prijzen. Investeerders zien in deze fase dat individuen grote bedragen kunnen verdienen met de meest gekste coins en creaties, soms zonder enige logische verklaring.


Post Views: 134Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment